Paul George.Foto: Gregory Shamus
Korvpall
19. juuni 2017, 15:59

Tipust põrmu varisenud Lakers sai teate, mida oldi juba ammu oodatud

Korvpalliliiga NBA staar Paul George teatas kauaaegsele koduklubile Indiana Pacersile, et kavatseb hooaja lõpus meeskonnast lahkuda. George'i esimene valik oleks vabaagendina Los Angeles Lakers.

Viimati hooajal 2012/2013 play-off'i pääsenud Lakers on juba mitu aastat oodanud, et mõni nimekam tegelane nendega liituda sooviks ja George on mõnes mõttes esimene pääsuke. Viimastel aastatel on keskendutud draft'ist noorte pallurite valimisele, vabaagentide turul ollakse piirdutud rollimängijatega.

Yahoo! kirjutas, et Pacers on juba alustanud läbirääkimisi teiste meeskondadega, et George kaubaks teha. Paljud klubid kardavad, et atleetlik ja hea viskekäega äär mängiks uues kohas rõõmsalt ühe hooaja ära, aga senise lepingu lõppedes siirduks ikkagi kodulinnaklubisse Lakersisse.

Üheks tiimiks, kes võiks võtta rohkem riske, peetakse eelmisel nädalal lõppenud finaalseerias Golden State Warriorsi kindlat paremust tunnistanud Cleveland Cavaliersi. 206 cm pikkune George oleks LeBron Jamesi juhitavale meeskonnale heaks täienduseks, sest ta suudaks Warriorsi superstaari Kevin Duranti ohjeldamise enda peale võtta.

Vastutasuks oleks Cavaliersil pakkuda ainult Kevin Love'i leping, aga Pacers ihaldavat pigem tulevasi draft'ivalikuid. Seega peetakse võimalikuks, et Cavaliersile ja Pacersile tuleks tehingu sooritamisel appi mõni kolmas klubi. Välistatud pole loomulikult ka Lakersi ja Pacersi vahetustehing.