Gianluigi Donnarumma.Foto: STEFANO RELLANDINI
Jalgpall
19. juuni 2017, 18:37

VIDEO | HÄBI! Solvunud vutifännid viskasid maailma talendikaimat väravavahti rahapatakatega (2)

Maailma talendikaimast väravavahist Gianluigi Donnarummast sai möödunud nädalal AC Milani vutifännide vaenlane number üks, sest 18aastane puurilukk ei soovinud meeskonnaga lepingut pikendada. 

Oma pahameelt väljendasid Itaalia klubi poolehoidjad eilses U21 EMil, kus Donnarumma Taani vastu postide vahel seisis. Nimelt paisati väravavahi pihta hunnikuga raha, vihjates sellele, et noormees pole klubile lojaalne. 

Vaata videost, kuidas kummaline aktsioon välja nägi: 

Samuti oli näha värava taga fänne loosungiga "Dollarumma." 

Noort väravavahti see aga sugugi ei kõigutanud. "Näete? Alati naeratan," oli Donnarumma lühike repliik. 

Kuulsa jalgpalliagendi Mino Raiola sõnutsi pole tema kliendi lahkumine aga sugugi rahaga seotud. "Olukord on läinud liialt vägivaldseks ja meil pole muud võimalust," teatas Raiola. "Võtsime vastu otsuse, mida tegelikult ei soovinud." 

Itaallase sõnutsi oldi valmis Milaniga lepingut pikendama, kuid olukord väljus kontrolli alt. "Otsus pole kuidagi rahaga seotud. Meid ähvardati. Donnarumma perekonda ähvardati ja samamoodi mängijat tapmisega. Meest ei saa ähvardamisega võistkonnas hoida.

Donnarumma oli valmis lepingut pikendama, tal oli otsus tehtud. Aga kogu ümbritsev, mis meie ümber loodi, sundis meid kurssi muutma." 

Raiola lisab, et talendikast väravavahist on Madridi Reali sugused suurklubid huvi tundnud juba aastaid, kuid ta on alati Milanile kindlaks jäänud. Hetkel pole konkreetset pakkumist laual üheltki klubilt. 

Donnarumma leping Milaniga lõppeb 2018. aasta suvel. Agent kardab, et nüüd võib puurilukul hooaeg sootuks vahele jääda.