Cristiano Ronaldo (paremal) ja Florentino Perez.Foto: GERARD JULIEN
Jalgpall
20. juuni 2017, 10:36

Reali president: Ronaldo on Madridi Reali mängumees!

Maailma parima vutimehe Cristiano Ronaldo potentsiaalse ülemineku saaga võtab üha uusi pöördeid. Nüüd on suu lahti teinud ka Madridi Reali president Florentino Perez. 

"Ainus, mida saan öelda: Ronaldo on Madridi Reali mängumees," sõnas Perez Hispaania raadiokanalile enesekindlalt. "Loomulikult on midagi juhtunud, midagi on teda mõjutanud, usaldust vähendanud." 

Klubi presidendi sõnutsi pole ta veel Ronaldoga suhelnud ning kavatseb seda teha alles pärast maailma jagude karikaturniiri lõppu juuli alguses. "Suhtleme tema pärast turniiri lõppu. Usun, et saame üheskoos mured lahendatud," rääkis Perez. 

"Kahtlemata on tegemist suure võistlusega ning ma ei soovi Ronaldot ega kogu ülejäänud meeskonda häirida. Kindel on aga see, et kui ta soovib Realist lahkuda, pole see seotud rahaga." 

Ta lisab: "Cristiano on hea poiss ja väga professionaalne nii sportlase kui inimesena. Pean teda kaitsma nii mängija kui ka inimesega. Pole kahtlust, et ta saaks sellega ise hakkama, kuid see on ka minu kohustus."

Üldises plaanis Perez üleliia ei muretse ning usub, et Ronaldo jätkab oma karjääri Realis. Sõnum teistele klubidele on lihtne: makske 880 miljoni naelsterlingi suurune väljaostuklausel või pallur jääd Madridi.