D'Angelo Russell võib teed teha LeBron Jamesile?Foto: Gary A. Vasquez
Korvpall
21. juuni 2017, 10:06

Los Angeles Lakers valmistub superstaaride saabumiseks

Ookeanitagune korvpalliliiga NBA on jõudmas oma suviste tegemistega haripunkti, kui eile öösel jõudis avalikuse ette järjekordne üleminek - Los Angeles Lakers saatis klubist minema 2015. aasta NBA drafti teise valiku D'Angelo Russelli.

Lakers vahetas D'Angelo Russelli ja venelase Timofei Mozgovi Brooklyn Netsi, saades New Yorki klubist vastu Brook Lopezi ja selle aasta drafti 27. valiku.

Tehinguga säästis Lakers ennast 54 miljonist dollaris, sest eelmisel aastal Mozgoviga tehtud lepingu (4 aastat ja 64 miljonit) asemel jääb klubi palgalehele Lopezi aeguv 22miljonilise aastapalgaga leping. Tehing võimaldab neil järgmiseks suveks saada piisavalt palgaruumi, et tuua meeskonda järgmine superstaar. Juttude põhjal seostatakse Lakersit nii Paul George'i kui LeBron Jamesiga. 

Alles paar päeva tagasi andis Indiana Pacersi superstaar George teada, et järgmisel suvel meeskonnaga lepingut ei pikenda ja on huvitatud oma kodulinnaklubi Lakersi esindamisest.

Brooklyn Netsi jaoks on tegemist igal juhul soodsa tehinguga, sest järgmisel suvel niikuinii lahkuma pidanud Lopeze asemel saadi meeskonda 21aastane D'Angelo Russell.