Väga vähe jäi puudu, et Karl-Martin Rammo (vasakul) saanuks astuda pjedestaali kõrgeimale astmele.Foto: Facebook / Karl-Martin Rammo
Spordivaria
25. juuni 2017, 21:00

Karl-Martin Rammo jäi Kieli regatil kõige napimalt teiseks

Laser Standard klassi purjetaja Karl-Martin Rammo tegi Kieli regatil elu parima võistluse, kui oli viimaste meetriteni üldvõidus kinni - lõpuks tuli siiski leppida teise kohaga.

Kvalifikatsioonis kuuest sõidust tervelt kolm tükki võitnud ning kuldlaevastikus kolmel korral kolmandana lõpetanud Rammo läks medalisõidule vastu liidrina. "Andsin täna endast kõik ja kuni viimase märgini arvasin, et mu plaan töötab. Hoidsin teisel kohal olnud sakslasest maailma reitingu teist numbrit (Philipp Buhl - toim) edukalt selja taga ja kõik ülejäänd ohustajad olid samuti õigetel kohtadel kuni viimase 20 meetrini, kui itaallane (Francesco Marrai - toim) minu ees ühest veel mööda sai. See tähendab, et punkte on meil võrdselt, aga medal race otsustab..." kirjeldas Rammo toimunut oma Facebooki lehel.

"Esialgu tunnen veits, et võit libises näppude vahelt ära, aga reaalsus on see, et nii hästi pole ma ilmselt mitte kunagi purjetanud kui sel nädalal," lõpetas mees rõõmsamal toonil.