Ründaja Harry Kane, keda Tottenham hindab väga kõrgelt.Foto: Reuters / Scanpix
Jalgpall
26. juuni 2017, 15:33

Kas mees on tõesti seda väärt? ManU pakub Kane'i eest 100 miljonit naela, Tottenham küsiks 200! (3)

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho on Tottenhami ja Inglismaa jalgpallikoondise ründaja Harry Kane'i talendi austaja ning sooviks näha meest oma käe all. Ent esiteks pole Tottenhamil mingit huvi meest müüa ning teiseks peetakse Manchesterist tulevat esimest summat naeruväärselt väikeseks.

Ning see "naeruväärselt väike" on 100 miljonit naela ehk 113 miljonit eurot! Viimases koondisemängus juba kaptenipaela kandnud Kane on Euroopa edukamaid väravakütte. Teiseks räägib tema kasuks vanus, 23 aastat. Unitedile meeldib ka poolakas Robert Lewandowski, kuid too saab sel suvel juba 29-seks.

Nõnda ongi 100 miljonist saanud naerualune summa. Mitu aastat tagasi müüs Tottenham Gareth Bale'i Madridi Realile 86 miljoni naelaga, kuid jalgpalliturul on toimunud muust elust oluliselt suurem inflatsioon. Lisaks on Tottenhami bossil Daniel Levyl ärimaailmas ülikõva läbirääkija maine, nii et väljaande Independent hinnnangul tuleks Kane'i ostusoovi korral minna jutule mitte 100, vaid 200 miljoni naela alla ulatuva pakkumisega.