Lewis Hamilton (vasakul) ja Sebastian Vettel.Foto: Mark Thompson
Vormel 1
26. juuni 2017, 18:14

RIIUKUKED HOOS: Vettel tahab Hamiltoniga rääkida, aga Hamilton ei anna telefoninumbrit (9)

Eilsel Bakuu vormel-1 etapil arveid klaarinud eksmaailmameistrid Lewis Hamilton (Mercedes) ja Sebastian Vettel (Ferrari) on endiselt ärritunud, aga sakslane avaldas soovi Hamiltoniga asjad selgeks rääkida. Britt sellega aga nõus pole, kirjutas Autosport.

Turvaauto rajal olles pidurdas Hamilton ühes kurvis nii kõvasti, et Vettel sõitis talle õrnalt sisse. Sakslane sai vihaseks ja rammis mõni hetk hiljem britti juba küljelt.

Lõpuks jäid mõlemad esikolmikust välja - viiendaks tulnud Hamilton pidi loksuva peatoe tõttu boksis käima ja tema ees finišijoone ületanud Vettel sai rammimise eest 10-sekundilise boksist läbisõidu karistuse.

"Kohe pole õige aeg Lewisega juhtunust rääkida, aga helistan talle millalgi ja siis räägime asjad selgeks," kinnitas Vettel.

Eile sakslast vormel-1 sarja häbiplekiks nimetanud Hamilton ei tahtnud sellisest variandist aga midagi kuulda. "Esiteks, Vettelil pole mu telefoninumbrit. Mina teen asjad selgeks rajal ja see on minu jaoks kõige tähtsam. Tahan järgmised 12 etappi võita ja teistele kohta kätte näidata. Muu pole oluline," kinnitas ta.