Cork City treening Pärnu Rannastaadionil.Foto: Cork City FC
Jalgpall
28. juuni 2017, 19:22

"Neil on neli-viis väga head mängijat."

Levadia eurovastase peatreener: see sats oleks meie liigas esinelikus

FC Levadia jalgpalliklubi võõrustab homme Euroopa liiga 1. eelringi avakohtumises Iiri klubi Cork City't. Külaliste peatreener John Caulfield andis mängu eel klubi kodulehele usutluse, kus lahkas nii Eesti satsi kui vaagis oma võimalusi.

"Nad on liigatabelis teised ja neil on neli-viis väga head mängijat," lausus Caulfield ning tõi eraldi välja kolm nime. "Middlesbroguh'st laenul olev brasiillane [Joao] Morelli on nende mängujuht. Kaptenist tipuründaja [Rimo] Hunt on Eesti koondislane (tegelikult pigem kandidaatide ringis - M.T.) ja lööb palju väravaid.

Levadia stiil on väga sirgjooneline ning nad tahavad palli karistusalasse sokutada. Paremäär [Pavel] Marin on samuti rahvuskoondises. Meeskond tekitab palju olukordi ja lööb ohtralt väravaid, 17 liigamänguga 48 tükki ning nad pole veel tänavu kaotanud (Premium liigas 13 võitu, 4 viiki - M.T.).

Minu hinnangul on nad sats, kes oleks meie liigas esinelikus. Eesti liiga tippmängude intensiivsus on võrreldav Iiri liiga omadega."

Enda meeskonna kohta märkis peatreener Caulfield, et neil on samuti suurepärane hoog sees. Nimelt on Cork City võitnud 19 liigamängust 18 ja teinud ühe viigi. Lähimat jälitaja, kel üks mäng enam peetud, edestatakse 15 punktiga.  

"Tunneme, et kui mängime oma taseme välja, siis saame soovitud tulemuse kätte. Proovime kindlasti võõrsilvärava lüüa, sest sel on eurosarjades hiiglaslik kaal.

Mäng tuleb äärmiselt raske, aga oleme selleks korralikult valmistunud. Väljak on avatud, mistõttu on seal üsna tuuline. See on midagi teistsugust kui me Iirimaal oleme harjunud. Tingimused võivad mängule oma jälje jätta. Samas oleme heas vormis ja enesekindlad, et suudame oma parimat mängu näidata. Kui see õnnestub, saame hea tulemuse."

Kohtumine Pärnus algab homme kell 18.30.