Stephen Curry proovib kätt ka teistel aladel.Foto: EZRA SHAW
Korvpall
29. juuni 2017, 17:48

NBA meister siirdub golfiradadele

Möödunud hooajal Golden State Warriorsi ridades korvpalliliiga NBA meistriks tulnud Stephen Curry osaleb augustis Web.comi korraldataval Tour's Ellie Mae Classic golfiturniiril.

3.-6. augustini Californias aset leidva võistlusega kogutakse raha Warriorsi heategevusfondi tarbeks. Turniir on ühe astme võrra madalam PGA mõõduvõttudelt ja üldiselt võtavad sellistest võistlustest osa golfimängijad, kes üritavad ennast maailma eliiti mängida. 

Golfirajal omaks kahel korral ka NBA kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Curry 2.0 edumaad. Varasemalt on ameeriklane osa võtnud PGA Tour pro-am üritustest Charlottes ja Põhja-Carolinas. 

29aastane mängujuht on varemgi korduvalt huvi golfi vastu üles näidanud. Küsimusele, kas pärast korvpallikarjäärile joone alla tõmbamist oleks mehel huvi parkettpõrand ka muruväljaku vastu vahetada, vastas mees jaatavalt. "Ma olen selle peale mõelnud, kuid ma ei usu, et ma suudaksin kohe heal tasemel mängida. Peaksin selle nimel palju vaeva nägema," ütles Curry maikuus Joel Beallile antud intervjuus.