Sergei Frantsev.Foto: Viljar Voog
Jalgpall
29. juuni 2017, 22:15

Sergei Frantsev: ebameeldiv, et vastane värava sai

Nõmme Kalju võttis täna Lilleküla staadionil toimunud Euroopa liiga 1. eelringi avamängust Fääri saarte mulluse neljanda meeskonna B36 Torshavni vastu kohustuslikuna tundunud 2:1 võidu. 

Vastasele kingitud võõrsil väravat Frantsev eraldi kahetsema ei jää. "Võit on võit. Selgelt on ebameeldiv, et vastane sai võõrsil värava, kuid nüüd tuleb Fääridel lõplikult oma saatus ära otsustada," sõnas Frantsev pärast kohtumist.

Juba kuuendal minutil kanderaamiga platsilt lahkunud Janar Toometi vigastuse tõsidust Kalju loots kommenteerida ei osanud. "Praegu ei tea, kuidas temaga on. Viidi haiglasse röntgenit tegema."

Korduskohtumiseks Kalju oma brasiillastega esialgu ei arvesta. "Muidugi tahaks nende näol lisajõudu, aga see tundub keeruline. Peab hakkama saama nende meestega, kes olemas on," kommenteeris peatreener Liliu ja Carlos Geovane võimalikku lisandumist. 

"Kindlasti on vaja ära lüüa enda tekkinud võimalused. Ma ei usu, et taktikaliselt oleks tarvis väga palju muuta. Lähtuda tuleb eelkõige sellest, kes mängijatest olemas on ja endast 100% anda suudavad," jäi Frantsev korduskohtumise eel optimistlikuks.