Saksamaa - MehhikoFoto: CARL RECINE
Jalgpall
29. juuni 2017, 23:01

Saksamaa sammus kindlalt finaali, Mehhikolt iluvärav

Maailmajagude karikaturiiril näeme finaalis omavahel vastamisi Tšiili ja Saksamaa jalgpallikoondiseid, kui viimane alistas poolfinaalis Mehhiko 4:1.

Sakslased ei raisanud kohtumises aega, kui juba 6. minutil pääses eduka söödumängu tulemusena karistusala joonelt löögile Leon Goretzka, seisuks 1:0.Vaevu jõudis Mehhiko väravast toibuda, kui sama mees neid juba uuesti karistas. Timo Werneri läbisöödule järele jooksnud Goretzka suunas nahkkera osavalt väravavahist mööda viies sakslased ette 2:0.

Teisel poolajal Saksamaa turmtuli jätkus, kui 59. minutil mängiti kolme lihtsa sööduga kohvile kogu vastaste kaitseliin koos puurilikuga ja Timo Werneril ei jäänud muud üle, kui pall tühja võrku lükata. 

Kohtumise ilusaima tabamuse eest hoolitsesid aga mehhiklased, kui keskväljal kiirelt lahti mängitud karistuslöögi virutas 30 meetrilt täiest südamest täiega risti Marco Fabian. 

Iluväravaga kohtumine aga ei lõppenud ja vihale aetud sakslased kombineerisid üleajal efektiivse kontrarünnaku, mille tulemusena Amin Younes vormistas lõppskooriks 4:1.

Pühapäeva päeval kolmanda koha mängus kohtuvad seega Cristiano Ronaldota mängiv Portugal ja Mehhiko. Sama päeva õhtul saab finaalis madistamas näha Tšiili ja Saksamaa koondist.