Lapsepõlvesõbrade Lionel Messi ning Antonella Roccuzzo pulmakellad tilisevad täna öösel! Foto: Francisco Seco
Jalgpall
30. juuni 2017, 11:49

KÕHT TÜHI? Võrdle enda tänast lõunasööki Messi pulmaroogadega

Argentina superstaar Lionel Messi on karjääri jooksul rõõmustanud sadade tähtsate ning vähemtähtsate skoorimiste üle. Kõigi eelduste kohalt saabub mehe elu joovastavaim hetk Eesti aja järgi täna öösel kell 1, kui ta naitub kauaaegse kallima Antonella Roccuzzoga.

Kes on Roccuzzo?

Antonella (29) ning Lioneli (30) vahel hakkas romantiliselt susisema 2008. aastal, kuid tegelikult teatakse üksteist juba aegadest ammustest. Esmakordselt kohtus tulevane abielupaar mõlema kodulinnas Rosarios 1996. aastal. Nimelt oli Roccuzzo Messi parima sõbra Lucas Scaglia nõbu ning väidetavalt armus vutistaar esimesest silmapilgust.

Praeguseks on paaril kaks last: Thiago (4) ning Mateo (1). Tänavu astus naine ärimaailma, kui avas koos Luis Suareze abikaasa Sofia Balbiga Barcelonas luksuskingade poe. Tagasihoidliku Antonella peres on ärigeeni varemgi silmatud – ta isa Jose on kohaliku supermarketiketi boss.

Särav paar Foto: Ennio Leanza

Kus trall toimub?

Vutivõlur Messit ning „jalgpallimaailma esimeseks leediks“ tituleeritud Roccuzzot ootavad ees suurejoonelised pulmad. Uhke pralle peetakse Rosarios, täpsemalt hotelli- ning kasiinokompleksis City Center.

Lokatsioonivalik on kohalike kulmud taeva poole kergitanud, sest keskus asub pigem kahtlase Las Florese linnaosa kõrval. Alles kuu keskel tapeti pulmapaigast 365 meetri kaugusel kohaliku narkogängi liidri õde.

Messi ja ta semude turvalisust aitavad valvata ligi 300 turvameest, kaasa arvatud politsei.

Foto: Peokoht paari kodulinnas Rosarios (MARCELO MANERA)

Kes tulevad?

Lioneli ja Antonella suursündmusele on oodatud terve Barcelona esindusmeeskond ning lõputust peost ei jää ilma ka tiimi taustajõud. Teiste seas saavad püksirihma lõdvaks lasta Luis Suarez ning Neymar.

Ainukese endise Madridi Reali mängijana on väidetavalt kutsutud Messi koondisekaaslane Angel Di Maria. Peolt saavad läbi astuda ka valitud lapsepõlvesõbrad. Kuuldavasti pole külaliste nimekirjas Barcelona endist peatreenerit Luis Enriquet.

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ning tema tulevane abikaasa Antonella Roccuzzo. Portugali superstaari pole otse loomulikult pulma kutsutud Foto: OLIVIER MORIN

Millised palad kurgust alla sõidavad?

Võib eeldada, et Messi pulmas maitsvatest paladest puudu ei tule. Internetti lekkinud menüü kohaselt pole vähemalt eelroogades ülipeeneks mindud. Menüü nagu mõnes Eesti väikekülas peetavas pulmas – singi- ja juustuvaagen, hunnik saia ning salatid.

Pearoaks saab mekkida Argentina pastat, vürtsikat Aasia kanarooga, priskeid lihapirukaid, kohalikke vorstikesi, steike jne. Lõpmatu isuga vutistaaridele on avatud sušibaar.

Sellist sushit serveeriti mullustel sushivalmistamise maailmameistrivõistlustel. Vaevalt, et Messi pulmas kehvemat kraami pakutakse Foto: TORU YAMANAKA