Donald TrumpFoto: AFP / Scanpix
Maailm
30. juuni 2017, 14:13

Trump läks oma säutsudega taas üle piiri ja solvas MCNBC saatejuhte (6)

Isegi Donald Trumpi standardeid arvestades on tema viimased säutsud Twitteris šokeerivad, kirjutab CNN. Nimelt avaldas USA president eile avameelselt arvamust MCNBC saate "Morning Joe" juhtide kohta.

Kui programm parasjagu eetris oli, postitas Trump Joe Scarborough'i ja Mika Brzezinski aadressil paar hea maitse piiri ületavat kommentaari.

"Kuulsin, et kehva vaatajaskonnaga "Morning Joe" rääkis minust halvasti (ei vaata seda saadet enam)," kirjutas Trump, jätkates teises üllitises meenutusega, kuidas naissaatejuht oli teda kunagi kutsunud saates osalema. "Ta nägu veritses ilulõikusest. Ütlesin ei!". 

Mika Brzezinski Foto: AP / Scanpix

MSNBC on Trumpi ütlustele reageerinud järgmiselt: "On kurb päev Ameerikale kui president veedab töö tegemise asemel oma aega kiusates, valetades ning tehes kahetsusväärseid isiklikke rünnakuid."

Trumpi pressisekretär Sarah Huckabee Sanders kaitses Fox Newsiga kõneldes oma tööandjat nõnda: "Trump keeldub olemast kiusatav. Ta on president, kes vastab tulele tulega".

Demokraadist kommentaator Maria Cardona sõnas, et juhtunu puhul on tegemist Trumpile omase misogüünse käitumismustriga ning seda ei tohiks aktsepteerida ega presidendile sobilikuks pidada.