Kobe Bryant Los Angeles Lakersi särgisFoto: Robert Hanashiro
Korvpall
1. juuli 2017, 18:14

NBA legend hoiab pöialt Milanile ja Barcelonale: kui te mu veenid läbi lõikaksite, näeksite nelja värvi

Praegu pensionipõlve nautiv ookeanitaguse korvpalliliiga NBA viiekordne meister Kobe Bryant saab lõpuks rahus jälgida ka teisi spordialasid. Jalgpallis, tuleb välja, hoiab ameeriklane pöialt AC Milanile ja FC Barcelonale.

Eelmisel suvel oma korvpallurikarjääri lõpetamisest teatanud Bryant sõnas telefonivestluses ESPNile, et klubivutis on just Itaalia ja Hispaania superklubid need, kelle tegemisi ta pingsamalt jälgib.

"Kui te praegu mu veenid läbi lõikaksite, siis, siis te näeksite nelja värvi - kõigepealt tumepunast ja sinist ning seejärel otseloomulikult musta koos punasega," väljendas endine tagamängija kujundlikult oma poolehoidu.

Ameeriklase poolehoid saapamaa klubile on seotud tema lapsepõlves seal veedetud seitsme eluaastaga, kui tema isa, Joe Bryant, Itaalias klubikorvpalli mängis.

Kui Milani poolehoid on seotud kunagiste mälestustega, siis Barcelona muutus 2008. aastal NBA kõige väärtuslikumaks mängijaks hinnatud Bryanti lemmikuks suuresti sõprade mõjutustel. Nimelt on tagamängija väga lähedane Ronaldinho ja Lionel Messiga.

Koondiste seas selline dilemma endisel NBA tähel siiski puudub - kindel lemmik on koduriik Ameerika Ühendriigid, kellele korvpallur hoiab pöialt ka peagi algaval Kesk-Ameerika Gold Cup turniiril.