Konstantin Vassiljev sõlmis täna uue lepingu.Foto: Stanislav Moshkov
Spordivaria
3. juuli 2017, 22:45

NII SEE JUHTUS | SPORT 03.07: Kostja vahetas klubi, Jämsä jätab hooaja vahele (1)

Tere, kallis spordisõber! Uus nädal on alanud ja alustab ka Õhtulehe tänane otseülekanne. Kui soovid teada, mis täna spordimaailmas toimub, siis püsi lainel, sest meie juba midagi kahe silma vahele ei jäta!
22:45
SPORDISÕBER

Selle teatega paneme tänaseks putka kinni. Hüva õhtu jätku!

22:44
TENNIS

Wimbledoni tenniseturniiri tänase päeva suurim üllatus sündis meesüksikmängu avaringis, kus maailma kolmas reket, šveitslane Stanislas Wawrinka kaotas 21aastasele venelasele Daniil Medvedevile (ATP 49.) tulemusega 4:6, 6:3, 4:6, 1:6.


22:09
JALGPALL


22:05
JALGPALL

21:23
TENNIS

Wimbledoni tenniseturniiri avaringi lahing Anett Kontaveiti (WTA 38.) ja hispaanlanna Lara Arruabarrena (WTA 52.) vahel on homme 17. väljaku kolmas mäng.

Väljaku avalahing algab Eesti aja järgi kell 13.30. Kuivõrd üks Kontaveiti matšile eelnev mäng on meeste (kolme seti võiduni), teine naiste (kahe seti võiduni) oma, siis ei alga eestlanna heitlus ilmselt enne kella 17. Täpne aeg sõltub mõistagi esimesest kahest mängust ning sellest, kuidas käitub ilmataat.

Anett Kontaveit (Jörgen Norkroos)
20:57
KORVPALL

20:31
JALGPALL

19:55
19:29
JALGPALL

18:14
JÄÄHOKI

Jäähokiportaal eurohockey.com avaldas hiljuti artikli, mille sõnum oli konkreetne: 2018. ehk järgmise aasta NHLi draft'is võib osutuda valituks neli eestlast. Jah, te lugesite õigesti, neli!

Artikli autor Steven Ellis toob välja viis eestlast, kes on tema väitel NHLi skautide radaril. Need on väravavahid Conrad Mölder (18) ja Christopher-Kullervo Jõgi (17) ning ründajad Robert Arrak (18), Kristofer Jõgi (17) ja Morten Arantez Jürgens (17). 

Robert Arrak (Toomas Tatar)
18:12
KAHEVÕISTLUS

Olümpiatalve üks koduseid suursündmusi on esimest korda ajaloos Otepääl toimuv kahevõistluse MK-etapp 6. ja 7. jaanuaril. Korraldamise juht Ago Markvardt avaldas suusaliidu juunikuu uudiskirjas võistlusega seonduvaid mõtteid.

"Positsioon, millelt liikuma hakata on rõõmustav – Kristjan Ilvese tegi eelmisel hooaja oma elu parima võistlustsükli, Karl-August oli taas kord maailmakarikasarja punktidel ning vennad Pihod tegid edusamme kontinentaalkarikasarjas," sõnas Markvardt. "Kõige olulisem on minu jaoks, et kõik neli täiskasvanut on sellest suvest ühiselt Tehvandil treenimas, see annab lootust, et kogu meeskonnal tuleb edukas hooaeg."

18:11
JALGPALL

FC Infonet peab homme A. Le Coq Arenal Meistrite liiga avaringi korduskohtumise Malta klubi Hibernians vastu.

Avamatši 0:2 kaotanud mullune Eesti meister läheb mängule üsna kummalises olukorras – treeneripingilt puuduvad nii peatreener kui ka abitreener. Esimest lihtsalt ei ole – Aleksandr Puštov lahkus pärast kesist hooaja esimest poolt ametist. Teine ehk Sergei Bragin eemaldati Maltas toimunud kohtumisel väljaku kõrvalt. Nii asub mehi juhendama Dmitri Skiperski ning pingile maandub ka klubi president Andrei Leškin. Mitu pead on mitu pead.

Dmitri Skiperski (Martin Ahven)
17:12
Mart Treial

"Lugesin õudusega FIFA presidendi Gianni Infantino sõnavõttu, milles ta avaldab toetust videokohtunike kaasamisele järgmise suve MMile. Palun ei!" kirjutab Mart Treial Õhtulehe spordiblogis.

"Kui sportlikus mõttes Maailmajagude karikaturniir mind üleliia ei köitnud, siis ühele järeldusele jõudsin selle käigus küll: videokohtunik (VAR) minema! Ja seda arvamust ei kujundanud absoluutselt eilses finaalis tšiillasele Gonzalo Jarale andmata jätnud punane."

15:41
Robert Täht. (Stanislav Moshkov)
15:24
Eesti paarisaeruline neljapaat. (JEFF PACHOUD)
15:08
14:02
Liverpooli siirdunud Mohamed Salah. (Reuters Staff)
13:55
Kas Anett Kontaveiti edulugu saab Wimbledonis jätku?  (KOEN SUYK)
13:10

Marko Meeritsa ja Markus Jürgensoni koduklubi Vaasa Palloseura (VPS) viigistas nädalavahetusel jalgpalli Soome meistrivõistlustel Andreas Vaikla koduklubi Mariehamniga 0:0.

13:05
Anett Kontaveit. (KOEN SUYK)
Loe rohkem