Sisuturundus
7. august 2017, 09:00

SÄRTSU SUVESSE | Eesti jalgpalluri omanimeline bränd Goldtime's

Jalgpallur Kevin Rääbis on tulnud turule omanimelise brändiga – praegu on toodete valikus käekellad ja mobiilikorpused.

"Minu visioon on tuua välja inimeses parim, kõndides seda teed koos Teiega. Klassikaline stiil, elegantsus ja lihtsus aitavad jääda Teil iseendaks ja nagu öeldakse, lihtsuses peitub võlu," leiab Kevin Rääbis ise. KR tooted sobivad kahtlemata igasse olukorda - imeilusad ja minimalistlikud kaaslased.

MEESTE KÄEKELL 

Pruun krokodilli välimusega või must pehmest lambanahast 20mm laiune rihm loob roostevabast terasest kellakorpusega kauni terviku. Kellal on kvaliteetne kvartsmehhanism ja vastupidav mineraalklaas. 

NAISTE KÄEKELL

Stiil pisemal skaalal. Stiilne sihverplaat on kaunistatud tunde markeerivate kivikestega, mida kaunistab kuldne korpus. Kellal peenike pehmest nahast valge või beež rihm.

Minimalism taskukohase hinnaga. Käekellad paeluvad tähelepanu oma lihtsuses ning on tänu soodsale hinnale kättesaadavad kõigile.

Kindel Jaapani vastupidavus. Hea hind ei tähenda madalat kvaliteeti. Kellade kvartsmehhanism on valmistatud Miyota CO. poolt Jaapanis.

Usaldusväärsus. Iga kellaga tuleb kaasa kahe aasta pikkune tootjapoolne garantii.

Kevin Rääbis lisab: "Tahaksin väljendada sügavat tänu koostöö võimaluste eest Indrek Petersonile, kiidusõnad Siiri Juhansonile, kes oli sel ettevõtmisel abiks ja kogu Goldtime tiimile".

Koostöös Eesti suurima juveeli-ja kellakaupluste keti Goldtime'ga, on KR brändi käekella nüüdsest võimalik katsuda, vaadata ja osta Tartus - Lõunakeskuse, Kaubamaja ja Tasku Goldtime's. Augusti lõpul on tulemas ka KR käekellade presentatsioon, kus saab kohapeal toodetega tutvuda, täpsem informatsioon varsti. Hetkel on käekell saadaval ka lennufirma Nordica pardal. Peale selle on koostöösuhted Myfitness spordiklubiga, Golfiklubiga ning Jalgpallikool Tammekaga.

Meeste käekell KR - 20mm laiusega nahkrihm 99 €

Naiste käekell KR - 18mm laiusega nahkrihm 99 €

Vaata täpsemalt Kevin Rääbise kodulehelt!