DMITRI SKIPERSKI (paremal).Foto: Martin Ahven
Jalgpall
4. juuli 2017, 21:21

Infonetti juhendanud Skiperski: suurem osa asju läks valesti (2)

Eesti valitsev jalgpallitšempion Tallinna Infonet langes täna esimeses eelringis Meistrite liigas konkurentsist, kui kahe mängu kokkuvõttes jäädi 0:3 alla Malta meistrile Hiberniansile. Täna jäädi vastastele Lilleküla staadionil alla 0:1.

"Ma ei ütleks, et selles seerias läks kõik valesti, aga suurem osa küll. Samasugune mäng nagu täna, oleks võinud olla ka Maltal. Aga ka täna ei tekkinud meil kuigi palju momente. Läksime ründama ja lootsime, et lööme kiirelt värava ära. Mänguplaan oli kõrge pressiga peale tulla ja nende rünnak vasakule suunata. Lootsime, et suudame seeläbi neilt palli ära võtta ja võimalusi tekitada," rääkis täna juhendaja kohusetäitja ametis olnud Infoneti spordidirektor Dmitri Skiperski.

"Malta klubis on ka inimesed. Oli näha, et nad mängisid kaitsest lähtuvalt ja täitsid oma ülesande. Lõpus lõid nad isegi värava. Kui meie oleks seisul 0:0 sama suutnud, oleks lõpp hoopis teistsugune olnud," lisas ta.

Miks juhendas Infonetti täna just Skiperski? Pärast avamängu kaotust Hiberniansile teatas klubi, et alates 2011. aastast klubi juhendanud Aleksandr Puštovi ametiaeg klubi peatreeneritoolil on lõppenud. Algselt kohusetäitjaks määratud Sergei Bragin eemaldati Maltal pingilt ning vastavalt Meistrite liiga reglemendile oli ta tänaseks diskvalifitseeritud.