Cristiano Ronaldo teenib märkisväärseid summasid ka mänguväljakult eemal. Foto: MAXIM SHEMETOV
Jalgpall
5. juuli 2017, 17:42

Raha voolab ojadena ehk kui palju teenib Cristiano Ronaldo ühe Instagrami pildi eest? (1)

Portugali superstaar Cristiano Ronaldo on maailma enim teenivaim meessportlane! Vähemalt siis, kui võrrelda summasid, mis mees kasseerib iga Instagrami postituse eest, jäädes alla vaid kahele õrnemast soost meediadiivale. 

Kuigi enamik meist kasutab Instagrami, et postitada sõpradele ja sõbrannadele pilte uhketest roogadest ja lõunamaa puhkustest, on pildivõrgustik ka väga sobiv viis raha teenimiseks.

Summad, mida sponsorid on nõus kuulsustele maksma, kui too poseeriks nende tootega mõnel oma pildil, on üüratud. Samas, kui ainuüksi Cristiano Ronaldol on Instagramis 106 miljonit jälgijat, pole see ka ime. 

Getting a bit to much exposure 😃

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Põhjus, miks portugallane näiteks paljudel oma piltidel vaid aluspükste väel seisab ei peitugi ainult selles, et mehel edevust rohkem kui mõnel meist juukseid peas. Vaid faktis, et ühe sotsiaalvõrgustikku ülesriputatud pildiga teenib mees summasid, millest enamik meist oskab vaid unistada. Kuigi kahtlemata on osade arvates endiselt tegemist ilueediga. 

Viimaste uurimuste kohaselt täitub Real Madridi ründaja rahakott ei rohkem ega vähem kui 350 000 euroga iga kord, kui ta mõne sponsoreeritud postituse teeb. 

Recover stronger with a combination of carbs and protein to aid in muscle repair. #TrueToYourStory #sponsored

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Instagramist kasumit teenivate inimeste seas platseerub Ronaldo sellega kolmandale kohale, jäädes alla vaid Selena Gomezele ja Kim Kardashianile. 

Huvitavaid tähelepanekuid enim edetabelis on veelgi. Nimelt võtab Kardashiani-Jenneri perekond enda alla pooled esikümne kohtades, mis näitab, et nendes perekondades äravaistuga probleeme pole. Teise mehena kuulub tabeli eesotsa NBA superstaar LeBron James, paiknedes kümnendal tabelireal.

Good morning👌👀😎🏡

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on