Novak Djokovic.Foto: OLI SCARFF
Tennis
11. juuli 2017, 12:22

Djokovici naine pole rahul Wimbledoni korraldusliku poolega (2)

Endise maailma esireketi Novak Djokovici naine Jelena Djokovic vihjas sotsiaalmeedia vahendusel, et pole rahul sellega, et tema abikaasa mäng tänase peale edasi lükkus.

Djokovici mäng oleks eile pidanud aset leidma esimesel väljakul, pärast Gilles Mülleri ja Rafael Nadali kohtumise lõppu, kuid viiesetilise maratonmatši tõttu lükati see tänasele. 

Mülleri ja Nadali pea viis tundi väldanud mäng, mille Luksemburgi tennisist viiendas setis 15:13 võitis, tähendas, et muruturniiri esimesel väljakul jõuti eile pidada ainult kaks kohtumist. Kuigi osad tennisehuvilised, kelle seas oli ka Jelena Djokovic, avaldasid lootust, et Wimbledonis teist asetust omava Djokovici kohtumine Adrian Mannarinoga viiakse üle sealsele peaareenile, otsustas korralduskomitee teisiti.

  Otsus, mille üle Jelena väga vaimustuses ei olnud, säutsudes sotsiaalmeedias "Hmmm. Jälle plaanide muudatus @Wimbledon?".


Kuigi muruturniiri peaareen vabanes juba enne kella seitset, kui Roger Federer alistas seal bulgaarlase Grigor Dimitrovi, otsustas kohalik komitee mängu mitte liigutada. "Pealtvaatajate turvalisus on meie esmaseks prioriteediks. Meie eelistasime Djokovici ja Mannarino kohtumise pidada esimesel väljakul," kulges pressiteade. "Kui see polnud enam võimalik, uurisime, kas kohtumist saab üle viia turniiri peaareenile, kuid sealsetele tribüünidele jäänud pealtvaatajate tõttu ei olnud see võimalik."

Novak Djokovic ja Adrian Mannarino lähevad Wimbledonis vastamisi täna, Eesti aja järgi kell 14.00.