Zlatan Ibrahimovic.Foto: SOREN ANDERSSON
Jalgpall
11. juuli 2017, 20:48

OOTAMATU PÖÖRE! Ibrahimovici karjäär jätkub ikkagi Manchester Unitedis? (1)

35aastase Rootsi jalgpalluri Zlatan Ibrahimovici karjäär võib jätkuda Manchetser Unitedis. Kuigi klubi ei sõlminud mehega uut lepingut ja praegu on ründaja vabaagent, siis võivad asjaolud lähikuudel muutuda, kirjutab The Sun.

Ibrahimovic sai aprillis raske põlvetrauma ja tema karjääri jätkumine sattus küsimärgi alla. Vigastuse taustal ei kasutanud United lepingus ette nähtud võimalust, millega endise Rootsi koondislase lepingut pikendada. Nüüd selgub, et Ibrahimovic taastub traumast Inglismaal ja teeb pidevalt koostööd Unitedi arstidega.

Ibrahimovic treenib endiselt Manchesteri klubile kuuluvas Carringtoni kompleksis ning The Suni andmetel on ta oma kiire taastumisega Unitedi arstidele ja treeneritele muljet avaldanud. Vahetult pärast õnnetut kukkumist palkas Malmös sündnud mees endale isikliku füsioterapeudi, kes tema liigutustel igapäevaselt silma peal hoiab.

Zlatan Ibrahimovic. Foto: JONATHAN NACKSTRAND

Ajalehe andmetel pakutakse Ibrahimovicile järgmise hooaja lõpuni kestvat lepingut. Kuigi mehe allkirja jahivad mitmed klubid USAst, Itaaliast ja Hiinast, siis ei soovi Ibrahimovic Manchesterist ilma Inglismaa meistritiitlita lahkuda.

Kui The Suni teooria paika peab, hakkab Ibrahimovic pärast vigastusest paranemist mänguaega jagama belglase Romelu Lukakuga.