Nõmme Kalju alistas Euroopa liiga avaringis Fääri saarte esinduse Torshavni B36.Foto: Robin Roots
Spordivaria
13. juuli 2017, 22:01

NII SEE JUHTUS | Sport 13.07: Kalju eurosarjas, Wimbledoni poolfinaalid

Tere, spordisõber! Neljapäev tõi meile põnevad Wimbledoni tenniseturniiri naiste üksikmängu poolfinaalid. Kell 15 kohtus Hispaania staar Garbine Muguruza Slovakkia üllataja Magdalena Rõbarikovaga ning pärast neid astusid areenile USA legend Venus Williams ja brittide lemmik Johanna Konta. UEFA Euroopa liigas on Eesti vutiklubidest ainsana konkurentsi jäänud Nõmme Kalju, kes võttis teise eelringi avakohtumises kell 19.15 vastu Ungari meeskonna Videotoni. See ja kõik muu vaid Õhtulehes!
21:59
KENA ÕHTUT!

Sellega tõmbame tänasele spordipäevale ka joone alla. Aitäh jälgimast ning magusaid unenägusid!

21:56
JALGPALL

Veidi võõrkeelset vutihuumorit.

21:54
AUTORALLI

Ott Tänaku konkurent Mads Östberg lõpetab koostöö oma kaardilugeja Ola Flönega.

21:54
KORVPALL

Euroliiga üks paremaid mängijaid Bogdan Bogdanovic, kes võitis tänavu Istanbuli Fenerbahcega Euroliiga, liitub unistuse liiga NBA klubiga Sacramento Kingsiga.

21:53
JALGPALL
21:22
KORVPALL

Kolmepoolse pressiteatega anname teada, et KK Pärnu, KK Pauluse ja Eesti Korvpalliliidu esindajad tegelevad tõsiselt, et otsida lahendust Pärnumaal meistriliiga tasemel korvpallimeeskonna säilimiseks, teatab Eesti Korvpalliliit.

Kõik osapooled on huvitatud, et Pärnumaal oleks Alexela Korvpalli Meistriliiga võistkond, sel eesmärgil kohtutakse kolmepoolselt juba lähipäevil Pärnus, paralleelselt käivad läbirääkimised ka võimalike sponsorite ja KOV-ga.

21:11
KORVPALL
Ekpe Udoh. (LOUISA GOULIAMAKI)
21:10
NFL
 

Waking up the force early in the morning with the proper coffee mug.

A post shared by Margus Hunt (@margus.hunt) on

21:09
MURDMAASUUSATAMINE
Katariina Lonka. (Instagram@_katsuu)
21:08
JALGPALL

Kalju-Videoton matš on läbi ning madjarite sats võitis 3:0.

20:51
JALGPALL

Kalju jääb 0:3 kaotusseisu. Šcepovic teenib Videotonile kohtumise teise penalti, kui nõmmekate väravavaht Vitali Teleš serblase karistusalas maha võtab. Penaltiga Šcepovic ei eksi ning lööb selle latipõrkest sisse.

20:35
JALGPALL

Kalju vahetab! Liliu asemel platsile Tarmo Neemelo.

20:23
JALGPALL

Videoton läheb 2:0 juhtima, kui Marko Šcepovic realiseerib 11-meetri karistuslöögi.

20:18
JALGPALL
20:06
JALGPALL

Kalju ja Videotoni lahingu avapoolaeg on läbi ning madjarite sats on 1:0 eduseisus. Lisaks on ungarlased ka latti tabanud.

19:59
JALGPALL
19:47
JALGPALL

Reginald niitis Portugali kohtuniku Joao Capela maha! Neljas arbiiter Luis Miguel Branco Godinho ajab väljaku ääres keha soojaks. Kas tõesti vahetus!?

19:26
JALGPALL

AI-AI! Kalju jääb juba kaheksandal minutil kaotusseisu, kui nurgalöögijärgses olukorras saab umbes 20 meetri pealt löögile Videotoni Mate Patkai, kes palli Vitali Teleši selja taha ka saadab.

19:17
JALGPALL

Nõmme Kalju ja Videotoni vaheline Euroopa liiga teise ringi kohtumine Kadriorus on alanud. Vihmasabin rahvast tribüünidelt minema pole peletanud, kuid kõik istuvad kohusetundlikult katuse all. Ülejäänud kohad paistavad pressitribüünilt kiigates tühjad.

18:51
TENNIS
Henri Kontinen (paremal). (Aaron Favila)
Loe rohkem