Conor McGregor viskas Floyd Mayweatherit muuhulgas Iirimaa lipuga. Lipu tõi lavale siiski Mayweather.Foto: Tom Szczerbowski
Võitlussport
13. juuli 2017, 12:29

VIDEO | McGregor mõnitas Mayweatherit: sa näed välja nagu 12aastane breiktantsija! (4)

Conor McGregori ja Floyd Mayweatheri poksimatšile eelnev promotuur jõudis ööl vastu tänast Torontosse, kus mõlemad mehed panid püsti korraliku šõu ja tegid teineteist verbaalselt maatasa.

Aktiivsemaks pooleks oli MMA-staar McGregor, kes oli pahane, et Mayweather pressiüritusele hiljaks jäi. Lisaks uskus 28aastane iirlane, et tema mikrofon lülitati päev varem Los Angeles peetud pressikonverentsil korraldajate poolt välja ja seekord ei jätnud ta midagi juhuse hooleks.

Vägisõnadega palistatud etendust vaatama tulnud 16 000-pealise publiku toetust nautinud McGregor läks lausa nii hoogu, et hakkas laval tantsima. Lisaks heitis ta maailma rikkaimaks sportlaseks peetavale Mayweatherile ette ebaküpset käitumist.

Floyd Mayweather ja Conor McGregor Torontos peetud pressiüritusel. Foto: Tom Szczerbowski

"Floyd on vana ja nõrk l**s. Mida kuradit ta kannab? Ta näeb välja nagu 12aastane breiktantsija. Aga sa oled 40! Riietu oma vanusele vastavalt. Sa tulid lavale koolikotiga, aga sa ei oska isegi lugeda," ütles sinist ülikonda kandnud McGregor.

Ülivõimsaks soosikuks peetava Mayweatheri vastus oli lihtne: "Öeldakse, et ma ei oska lugeda. Asi on numbrites... ma teenin raha! L**s, sa tead mu keskmist nime - Money (raha - toim)!"

McGregorit see ei vaigistanud. "Sa oled võlgu," viitas ta ameeriklase väidetavatele rahaprobleemidele.

McGregori ja Mayweatheri matš peetakse 26. augustil Las Vegases, promotuur jõuab täna aga New Yorki.

Vaata pressikonverentsi paremaid palasid: