Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho.Foto: MIGUEL RIOPA
Jalgpall
14. juuli 2017, 10:49

120 miljonit kulutatud, 114 miljonit alles: Manchester Unitedil on turul šoppamiseks veel lademetes raha

Kuigi Manchester Unitedi jalgpallimeeskond on sel suvel juba kaks kallist mängijat soetanud, siis kulutatud on vaid veidi üle poole rahast. 

Hiljuti liitus Punaste Kuradite ridadega ründaja Romelu Lukaku, kelle eest tuli lauale käia 85 miljonit eurot. Veidi varem toodi 34 miljoni eest meeskonda Victor Lindelöf. 

Sellega pole aga Jose Mourinho veel sugugi mängijateturul lõpetanud, kuivõrd Briti meedia andmetel on klubijuhtide poolt kapitali veel üle 114 miljonit eurot. Keda selle raha eest Unitedisse oodata võiks? 

Viimastel päevadel on enim juttu olnud ääremängijast Ivan Perisicist, kelle hinnalipikul seisab umbes 40 miljonit. Samuti unistab Mourinho ühest lisa kaitsemängijast, et tagalat kindlustada. Täiendust otsitakse ka kaitsva poolkaitsja kohale, kuhu jutud on viinud nii Eric Dierit kui ka Raidja Naingollanit.

"Klubi on juba uutesse mängijatesse palju investeerinud. Aga kohvris on veel palju raha, mida Mourinho oma äranägemise järgi vabalt võib ära kasutada," rääkis Unitedi meeskonna allikas.

"Lukaku ja Lindelöf on vaid suure ostlemise algus. Tänvune üleminekuaken saab olema väga tihe. Nii mõnigi mees lahkub, aga samuti on paljud liitumas," lisas ta.

Kui Mourinho kogu raha mängijatesse investeeriks, oleks see klubi ajaloo kõige kulukam suvi.