Anett Kontaveit. Foto: MAX ROSSI
Tennis
22. juuli 2017, 21:28

Šveitsis pallimist armastav Kontaveit: finaal tuleb kahtlemata tasavägine

Anett Kontaveit läheb homme Šveitsis Gstaadis toimuval WTA tenniseturniiri finaalis vastamisi hollandlanna Kiki Bertensiga (WTA 35.). 

Juba finaali jõudmise üle rõõmustanud Kontaveit on homse osas enesekindel, kuid teab, et vastast ei tohi alahinnata. "Momendil mängime mõlemad väga head tennist," sõnas Anett. "Homme tuleb kahtlemata tasavägine kohtumine. Kiki (Bertens) mängib väga hästi ja ta tunneb ennast liiva peal väga mugavalt."

Samamoodi ilusat mängupilti pakkuv Kontaveit on enda hetkevormiga rahul ning lisab, et rõõm on seda pakkuda imeilusas mängukohas "Hetkel tunnen end väga enesekindlana. Gstaad on lummav paik - kogu see loodus ning need mäed - ma lihtsalt armastan seda," sõnas neiu. 

Anett Kontaveit servimas.  Foto: BENOIT TESSIER

Kontaveit ja Bertens on ühe korra kohtunud ka varem. Eelmisel aastal väljus Connecticutis kõva kattega väljakul toimunud mõõduvõtust võitjana eestlanna, kui oli vastasest parem 6:3, 6:4. "Sellest on päris palju aega möödas ja mängime siin teistsugusel kattel," sõnas Kontaveit, viidates, et mullusest kohtumisest ei saa liiga palju järeldusi teha. 

25aastasele hollandlannale on Gstaadi tuttav paik. Möödunud aastal pallis Bertens end Šveitsis finaali, kus pidi kolmes setis tunnistama kohaliku valgepalluri Viktorija Golubici paremust 6:4, 3:6, 4:6 .

"Loodetavasti suudan seekord oma möödunud aastase vea parandada," sõnas Bertens poolfinaalkohtumise järgselt. 

Finaal peetakse homme Eesti aja järgi kell 12:30.