Lucas Perez.Foto: Tony O'Brien
Jalgpall
25. juuli 2017, 06:28

Kosilane pakub talle üliharuldast lepingut!

KUULUJUTUVESKI | Arsenali ründaja tahab lahkuda, sest ta tunneb end petetuna

Juulikuu esimese päevaga avanes jalgpallimaailmas ametlikult suvine üleminekuaken. Õhtuleht toob Teieni alates tänasest kuni akna sulgumiseni kolm kuulujuttu ning avaldab arvamust, kui tõenäoliselt spekulatsioon tehinguks realiseerub.

1. Londoni Arsenali ründaja tahab lahkuda, sest tunneb end petetuna. 28aastane hispaanlane Lucas Perez liitus Inglismaa klubiga mullu Deportivo La Corunast.

19 miljoni euro eest Arsenali siirdunud Perez tunneb end väidetavalt petetuna, sest tema särginumber - 9 - kuulub nüüd Alexandre Lacazette'ile. Hispaanlase tegi aga pahaseks tõik, et ta sai muutusest teada Arsenali kodulehe vahendusel.

Lucas Perez. Foto: Tony O'Brien

"Tahan lahkuda, mängida ja õnnelik olla. Arsenal ei käitu minuga hästi, särginumbri võtmine on viimane piisk karikasse," on Perez öelnud.

Õhtulehe hinnang: Pole kahtlustki, et ründaja lahkub Arsenalist. Väidetavalt soovib ta väga Hispaaniasse naasta, kust tunneb Perezi vastu huvi just Deportivo La Coruna.

Klubi on mängijale rahvusvahelise vutimeedia andmetel teinud ka lepingupakkumise, mille kestvus on haruldaselt pikk - kümme aastat. Usume, et Perez liitubki Deportivoga.

2. Inglismaa jalgpalli endine tulevikulootus on saanud kosilase...Türgist! Kui eelmisel nädalal tegi Londoni Arsenali poolkaitsja Jack Wilshere'i eest pakkumise Sampdoria, siis täna teatas Türgi sats Antalyaspor, et nemadki soovivad rohkete vigastustega maadelnud Wilshere'i enda manu.

Jack Wilshere Bournemouthi särgis. Foto: Dylan Martinez

25aastane keskväljamees, keda peeti kunagi väga suureks talendiks, veetis eelmise hooaja laenul Inglismaa kõrgliigaklubis Bournemouth, kus teenis korralikult mänguaega. Ehkki tema leping Arsenaliga kestab veel ühe hooaja, näib, et klubi on nõus Wilshere'ist loobuma.

Õhtulehe hinnang: Antalyaspori 34 korda Inglismaa jalgpallikoondist esindanud poolkaitsja ei siirdu, selle peale võiks suisa mürki võtta. Küll tundub aga loogiline, et Wilshere käimasoleval suvel Arsenalist lahkub.

3. Manchester United tahab Müncheni Bayerni Arturo Vidali. Samuti on Punased Kuradid - nii Inglismaa klubi kutsutakse - huvitatud Bayerni keskväljamehest Renato Sanchesest.

Kui viimase liitumine Unitediga on reaalsem ning Bayern on portugallase pea kohale isegi hinnasildi riputanud - 48 miljonit eurot -, siis Vidali kohta võttis sõna Bayerni peatreener Carlo Ancelotti. "Arturo on meie mängija ja mul on sellesse kõvasti usku," sõnas itaallane.

Õhtulehe hinnang: Asi on lihtne - Vidali United ei saa, sest Tšiili täht on Bayernile liiga tähtis. Sanchese vastu tunnevad huvi nii mitmed klubid, et on võimatu ennustada, kellega portugallane lõpuks liitub. Ning kes teab, ehk jääb ta hoopis Bayernisse.

Arturo Vidal. Foto: PATRIK STOLLARZ