Ott Tänak Foto: Alar Truu
WRC
30. juuli 2017, 15:19

ÕL JYVÄSKYLÄS | Ott Tänak: niikaua kui enne Austraalia starti on vahe esimesega alla 30 punkti, on kõik võimalik (4)

Eesti esiekipaaž Ott Tänak - Martin Järveoja lõpetas Soome MM-ralli seitsmenda kohaga, kuid võitis punktikatse ja möödus üldarvestuses Jari-Matti Latvalast (Toyota). 

"Iga punkt on alati oluline, saime viis juurde," oli Tänak rahul punktikatse võiduga.

Rallist tervikuna: "Ilmselgelt kõik teavad, kuidas läks, midagi erilist öelda ei ole. Täna saime mõned punktid juurde, see on kindlasti positiivne. Kõige positiivsem on see meeskonnale, Hyundai ees vahe suurenes."

Kahelemmikralli, Poola ja Soome ebaõnnestumistest: "Mis ma teha saan, kahju või mitte, see ei muuda midagi. Ilmselgelt päris imelik, et kaks kõige tugevamat rallit nii-öelda hukka läksid, aga mis seal ikka. Ralli on vahel selline, tuleb oma tööd edasi teha."

Üldarvestusest, kus Tänak kaotab neli etappi enne hooaja lõppu kolmandana liidritele (Thierry Neuville ja Sebastien Ogier) 41 punktiga: "Niikaua kui ei ole läbi, siis ei ole läbi. Teeme oma asja edasi, ehk õnnestub tulevikus veel vahet vähendada. Nii kaua kuni enne Austraalia (hooaja viimane etapp - H.R.) starti on vahe alla 30 punkti, on kõik võimalik. Eks näis, mida aasta veel toob."

Autoralli MM-sari jätkub kolme nädala pärast Saksamaal.