Kevin Magnussen Ungari GP-lFoto: ANDREJ ISAKOVIC
Vormel 1
30. juuli 2017, 20:54

VIDEO | Magnussen ja Hülkenberg kostitavad Ungari GP järgselt üksteist roppustega (1)

Kuigi Vormel 1 tänase Ungari GP võitis MM-sarja üldliider Sebastian Vettel Ferraril, ei jäänud kuninglikus sarjas täna varju ja tähelepanuta ka paremusjärjestuses tagapool lõpetanud piloodid. 

Paremusjärjestuses täna 17. kohaga leppima pidanud Nico Hülkenberg otsustas võidusõidu järgselt trügida Haasi piloodi Kevin Magnusseni külje alla, kui too meediale intervjuud andis. Telekaamerate ette roninud sakslane patsutas Magnusseni õlale ja õnnitles meest ironiseerivalt, et tema näol oli tegemist jälle kõige ebasportlikuma sõitjaga. 

Taanlase vastus Hülkenbergile oli imelihtne - ime mu mune. 

Kuigi imepärasele kommentaarile Hülkenberg kohe ei reageerinud, andis Renault' piloot mõista, et kavatseb taanlase käitumise edasi kaevata. 

"Ta on täiesti ebasportlik. Ma mõistan, kui sa ei taha kedagi endast mööda lasta, kuid niimoodi käituda on hooletu ning see võib lõppeda kellegi jaoks väga õnnetult," sõnas mees pärastpoole meediale. "See, mis ta seal kurvis tegi, surudes mind niimoodi rajalt välja. Sellise käitumisega on ta on lihtsalt p****vest."

Ungari GP ajal surus Magnussen oma masinaga Hülkenbergi tüüritava vormeli rajalt välja, mille tagajärjel oli mees sunnitud üle muru sõitma. Ebasportlasliku teo eest sai Magnussen viiesekundilise karistuse.

Magnusseni imeilus vastus Hülkenbergile:

Võidusõidu ajal juhtunud intsident: