Enar Jääger Eesti koondise särgis. Foto: MATI HIIS
Jalgpall
30. juuli 2017, 21:53

VIDEO | Eesti koondislane heitles Manchester Unitedi superstaaridega

Jalgpalli Inglismaa suurklubi Manchester United pidas täna Norras sõpruskohtumise sealse Valerenga vastu. Ühe poolaja sai Punaste Kuradite vastu kirja ka meie koondise raudvara Enar Jääger. 

United oli skoori avamisele lähedal kohe kohtumise algusest peale, kui 13. minutil raksatas Pogba kauglöök Valerenga klubi väravapostis. Külalismeeskond sai oma tahtmise avapoolaja lõpus, kui paremalt äärelt tulnud tsenderduse suunas peaga väravasse Marouane Fellaini. 

Unitedi eduseisu kasvatas teisel poolajal klubi uus täiendus, Romelu Lukaku, kes suunas samamoodi peaga väravasse Pereira antud nurgalöögi. Kohtumise lõppseisu 3:0 vormistas meeskonna enda kasvandik Scott McTominay. 20aastane poolkaitsja tegi oma debüüdi esindusmeeskonna eest eelmisel aastal, kui jooksis Unitedi särgis Inglismaa kõrgliigas väljakule kahel korral.  

121. korral Eesti koondist esindanud Jääger viibis täna väljakul vaid avapoolaja. Vaatamata sellele on mees Valerenga algkoosseisu kuulunud sisuliselt aprilli lõpust saadik. Vahepeal oli kaitsja sunnitud kaks kohtumist pisitrauma tõttu vahele jätma. 

Tänavustes hooajaeelsetes kohtumistes on United parem olnud Los Angeles Galaxyst, Real Salt Lake'st ja linnarivaalist Manchester Cityst. Lisaks on madistatud Hispaania suurklubidega Madriidi Reali, kellega tehti 1:1 viik, ja FC Barcelonaga, kellele kaotati 0:1. 

Enne, kui avapaugu saab Inglismaa kõrgliiga, kohtub United veel sõprusmängus Sampdoriaga ja 8. augustil läheb Makedoonias Skopjes kohtumises Madridi Realiga loosi UEFA Superkarikas.