Foto: Stanislav Moškov
Eesti uudised
31. juuli 2017, 19:06

Tondiraba jäähall jõuab põnniikka ja kutsub soodsalt uisutama

Tallinna Tondiraba jäähall tähistab teisipäeval, 1. augustil kolmandat sünnipäeva ning sel puhul kutsutakse kõiki huvilisi sel päeval soodushinnaga uisutama.

Jäähalli sünnipäeval maksab tunnipilet kõigile külastajatele 2 eurot, soovi korral saab uiske laenutada 1 euro eest.

Multifunktsionaalne Tondiraba jäähall avati 1. augustil 2014. aastal. Selle ajaga on jäähall saavutanud suure populaarsuse nii sportlaste kui ka linnarahva seas. Aastate jooksul on jäähalli külastanud ligi 300 000 inimest. Lepinguid on sõlmitud kümnete spordiklubide ja koostööpartneritega. Jäähall on tänaseks teeninud omatulu üle kolme miljon euro, mis on esialgselt plaanitust märgatavalt enam.

Möödunud hooaegade suursündmuseks said ISU iluuisutamise ja jääkeegli juunioride maailmameistrivõistlused 2015. aastal, Kontinentaalse Hokiliiga turniirid 2016. aastal ja Eesti iluuisutamine 100 uisugala. Kontserdielamusi on pakkunud megastaarid Dima Bilan, Filipp Kirkorov, Okean Elzõ, C.C. Catch, Bad Boys Blue, Boney M, Mireille Mathieu ja paljud teised.

Tondiraba spordikeskuse juhataja Jelena Glebova sõnul on linnarahvale mõeldud “vaba jää”  jätkuvalt populaarne. „Palju külastatakse jäähalli koos peredega. Rahva tervist ning uisusporti edendav kampaania “Suveks uisud alla” on nüüd suvel saanud meelistegevuseks tuhandetele. Koostöös Eesti Olümpiakomitee, Eesti Maaomavalitsuste Liidu, Eesti Lasterikaste Perede Liidu ja erinevate eraettevõtetega on kampaania õnnestunud igati ootuspäraselt,“ sõnas Glebova. „Juba augustis ootame kõiki võrkpallisõpru Tondiraba jäähalli peaareenile vaatama võrkpalli, kus Eesti koondis kohtub Hollandi ja Hispaaniaga“.

1. septembrist alustavad Tondiraba jäähallis uut  hooaega jääkeegli, ilu- ja kiiruisutamise harrastajad ning jäähoki mängijad. Lisaks igapäevastele treeningutele on oodata mitmeid põnevaid  spordi- ja kultuuriüritusi. Tulemas on Polina Gagarina, Nirvana, Apocalyptica kontserdid ja tantsušõu "Lord of the Dance" ning Jevgeni Pljuštšenko muinasjutuline jääetendus „Lumekuningas“.