Ryan Giggs Manchester Unitedi särgis.Foto: Ed Sykes
Jalgpall
1. august 2017, 16:42

Manchester Unitedi legend: tuleval hooajal on favoriidiks City

Terve oma elu Manchesteri punast vutikantsi ihu ja hingega toetanud ning 963 korral ka esindanud Ryan Giggs sõnas intervjuus Sky Sportsile, et tuleval hooajal on Inglismaa meistritiitli suurimaks favoriidiks hoopis linna sinine meeskond ehk Manchester City. 

City, kes on viimasel kuue aasta jooksul suisa viiel korral suutnud lõpetada liiga Unitedist eespool, on uelslase sõnul teinud suvisel üleminekuhooajal parimad täiendused, mistõttu eelistab legendaarne vasakäär just neid. "Juba eelmise hooaja lõpus muutus nende edurivi väga hirmuäratavaks: Sergio Aguero, Gabriel Jesus, Leroy Sane, Kevin DeBruyne, David Silva ja Raheem Sterling. Leian, et tuleval hooajal on favoriidiks just nemad," sõnas mees intervjuus. 

Manchesteri sinise satsi ründepotentsiaalis ei saa sellise loetelu juures tõepoolest väga kahelda ja City edu või ebaedu tagamaad peituvad Giggsi sõnul samamoodi rohkem meeskonna kaitseliinis.

Kui tagala korda saadakse, ei näe britt põhjust, miks meistrikarikas hooaja lõpus teisele poole linna rännata ei võiks. "Ilmselgelt on nad investeerinud palju raha oma äärekaitsjatesse, kuid nad pidid oma kaitse paremaks saama," sõnas mees.

Ederson Moraes esindas eelmisel hooajal veel Benfica värve.  Foto: MIGUEL RIOPA

City kaitseliini kohal ripub paar küsimärki, millest esimene on meeskonna uus väravaht Ederson. "Saab olema väga huvitav näha, kuidas ta siinse mängutempo ja -stiiliga harjub. Keskpärase väravavahiga sa Premier League'i ei võida."

Samamoodi on Giggsi sõnul oluline meeskonna tugitala Kompany mänguvorm. "Ta peab kaptenina suutma piisavalt väljakul püsida, Kompany suguse mehe kogemused ja mängulugemine on väga olulised City jaoks," sõnab uelslane.