Liigume
5. august 2017, 08:00

Anne Hanni suvelemmikud - kogu vaba aja veetmiseks ideid!

Kuigi ma pole selline inimene, kes ootab terve talve suve, siis sellegipoolest meeldib mulle suvi. Õigemini meeldivad mulle kõik aastaajad ja alati on midagi, mida saab ette võtta või korraldada. Aga selle suve lemmikud.

1. Pikad jalutuskäigud
Kui pole sõpra ammu näinud, siis jalutuskäik on väga mõnus ettevõtmine. Esiteks saad olla värskes õhus, liikuda ning otseloomulikult veeta sõbraga kvaliteetaega. Üks mu lemmikumaid kohti on Pirita promenaad, kus jalutada. Eriti mõnus on linna poole tagasi jalutamine, sest linna siluett paistab. Ma olen selle vaate fänn. Lisaks meeldib mulle alustada jalutamist kesklinnast, et kaasa võtta latte (mõnel jahedamal päeval) või siis rabarberilimonaad (mu absoluutne lemmik).

2. Piknik
Mulle meeldib organiseerida kokku saamisi ja anda endast parim toitude ja kujunduse osas, pikniku korraldamine on üks mõnusamaid tegevusi suvel. Miks mitte veeta üks imeline päev rannas, korraldas sõpradele piknik? Nautida merekohinat ja seda, kuidas tuul sasib õrnalt juukseid? Nädal aega tagasi korraldasin pikniku Pirita rannas, mändide kõrval… ja see päev oli nii eriline, nii soe ja eriliste inimestega.

3. Jooksmine
See annab võimaluse minna sul kuhugi, kus sa veel käinud pole. Võid minna mõnda uude parki või lihtsalt randa jooksma. Mõnusal suvepäeval on hea joosta rannas, olles bikiinides ja pärast joosta vette.

4. Mängida võrkpalli või lendavat taldrikut
Viimase avastasin enda jaoks kui poes jäi silma üks armas Minionidega lendav taldrik ning nüüd käime õdedega rannas seda mängimas. Mõnel jahedamal ilmal saab keha ilusasti soojaks ning tuulisemal ilmal saab õppida jälle “uuesti” lendavat taldrikut mängima ja palju naerda, sest lendav taldrik lendab täpselt sinna, kus ta ise tahab.

5. Külastada vanaema maakodu
See on üks mõnusamaid osasid suve juures. Hommikul ärgates saab esimese asjana minna märjale murule, korjata värsked marjad, mida pudrule panna. Nautida heinamaa lõhna ja joosta heinas ja korraldada mõnusaid õhtuid lõkke ääres, grillides vahukomme.

6. Jooga
Kui peas on palju mõtteid ja on vaja ühte mõnusat hetke iseendaga, siis jooga on selleks parim viis. Saad keskenduda oma keha tunnetusele, venitada oma keha mõnusalt ning lihtsalt viibida hetkes.

Loe Anne blogi http://annehanni.com/.