Rasmus MägiFoto: TAIRO LUTTER
Kergejõustik
6. august 2017, 12:35

ÕL LONDONIS | POMMUUDIS! Vigastus ei lase Rasmus Mägil starti tulla (13)

Rio olümpiamängude finalist Rasmus Mägi ei tule Londoni MMi 400 m tõkkejooksus starti. 25aastane sportlane rääkis juba võistluse eel, et ettevalmistus pole sujunud loodetult ning teda segab vigastus. Mägi ei täpsustanud, mis vigastusega täpselt tegu. 

"Tänasel päeval usun, et mu ettevalmistus on olnud piisavalt kvaliteetne nii tänavu kui ka eelmistel aastatel. Selle kõige pealt on võimalik normaalselt joosta," ütles Mägi kaks päeva enne starti.

Kui aga uuriti, kuidas viimastel nädalatel ettevalmistus sujus, siis tekkis mehe silmadesse murelik pilk. "Kõik ei ole otseselt nii läinud, nagu vaimusilmas nägin. Täna ja homme on olulised momendid, mis näitavad, kuidas keha täpselt vastu peab. Võistlus näitab niikuinii kõik ära, mis me siin ikka ette analüüsime."

Mägi jutust jäi juba reedel kõlama, et ka viimaste päevade treeningutel ei läinud plaanipäraselt. "Viimastel nädalatel tehakse tihti treeningutega liiga. Värskus peaks mul olemas olema ja tegelikult võib olla väga kasulik, kui viimane MMi-eelne nädal oli natukene kergem."

Mägi tänased kommentaarid: