Foto: Siim Semiskar
Liigume
6. august 2017, 20:08

Rullituuri Jõgeva etapil kihutasid võidu nii linnapea Raivo Meitus kui Saskia Alusalu

Täna, 6. augusti pühapäeval, toimus Rullituuri selle hooaja kolmas etapp - Jõgeva Kalevipoja Rulluisumaraton. Põnev rada ja üle hulga aja Jõgeval toimuv maratonidistants tõi rajale üle 400 rullisõbra ja üldarvestuses jõudsid poodiumile ka kaks eesti sõitjat!

Vaatamata tugevale tuulele oli rulluisutajate rõõmuks ilm päikseline ja rajaolud sõiduks igati soodsad. Etapi raames toimunud MyFitnessi poolmaratoni etapil osales ka Jõgeva linnapea Raivo Meitus, kes lõpetas sõidu auväärse 34. kohaga.

Rulluisumaratoni arvestuses tuli meeste tihedas konkurentsis võitjaks lätlane Reinis Znotins ajaga 01:16:58.893. Teise ja kolmanda poodiumi astme sõitsid endale välja Eesti poisid Marten Liiv ajaga 01:17:50.147 ja Mart Markus ajaga 01:17:53.390. Eelmise Rullituuri etapi eestlaste parim mees, Kaspar Kaljuvee, jõudis sel korral tasavägises võitluses 4. kohale.

Naistest oli kiireim Eesti naiste kiir- ja rulluisutamise tipp Saskia Alusalu, kes saavutas ajaga 01:29:32.170 ka maratonidistantsi üldarvestuses imetlusväärse 21. koha. 

Jõgeva etapi kõik tulemused on leitavad lingilt http://www.racetecresults.com/results.aspx?CId=16573&RId=3082. 

UusMaa Rullituuri võib uhkusega pidada Põhja-Euroopa suurimaks rulluisutamise ürituseks, kuhu oodatakse osalema kõiki, kes soovivad uiskudel mõnusalt aega veeta või end võistluslikult proovile panna.

Rullituuri korraldatakse rulluisutamise võlude propageerimiseks ja selleks pakutakse vaheldusrikkaid sõiduvõimalusi Eestimaa kaunites paikades. Rullituuri etappidel on valikus rajad erinevatele vanuse-, soo- ja tasemegruppidele.

Rullituuri info:

https://www.rullituur.ee/et/
Peakorraldaja Jaanus Ritson
Mob: 555 12 999
E-mail: [email protected]