Levadia mängijad värava üle rõõmustamas. Foto: Tiina Kõrtsini
Jalgpall
9. august 2017, 11:44

VIDEO | MEISTRIKLASS! Levadia mängijad läksid palligi puudutamata Paide vastu juhtima

Eile läksid Kadriorus Evald Tipneri karikavõistluse 1/16-finaalis vastamisi Tallinna Levadia ja Paide Linnameeskond. Nädalavahetusel samal staadionil oma väravast kaheksa palli välja noppinud Paide väljus seekord mängust küll soliidsema resultaadiga, kuid kohtumise avavärava pärast saab meeskond piinlikust tunda veel pikka aega. 

Kodumeeskond Levadia läks kohtumist juhtima juba esimesel minutil, kui Paide kaitseliin koos väravavahiga suutis endal juhtme nii kokku mängida, et tagasisöödetud pall puurilukk Magnus Karofeldi selja taga lõpetas. Kindlasti väärib märkimist ka asjaolu, et Levadia mehed ei olnud värava kirja saamise hetkeks jõudnud veel kordagi mänguvahendit puutuda. 

Kui pooleteise minutilise mängu järel lõi keskkaitsja Gando ka Levadia teise värava, võis eeldada, et pealinna külla sõitnud Paide mängijad kogevad nädalavahetusel toimunud kohtumise järeltõukeid. Ometi suutsid mehed katastroofilisest algusest kosuda ja ülejäänud mängu kui võrdne-võrdsega pallida.

Levadia läks kohtumist ka veel 3:0 juhtima, kui 71. minutil oli täpne Rimo Hunt. Paide auvärava eest hoolitses neli minutit hiljem Henri Hanson. 

Teised 1/16-finaali paaride tulemused:
FC Kuressaare - Kuusalu Rada 9:1
JK Narva Trans - Tallinna Levadia III 9:2
Narva United - FC Flora 0:8
FC Infonet - Anija 16:0
Kohila Püsivus - Viljandi Tulevik 0:8
Maardu United - TransferWise 4:4 (Pen 4:3)