Wayne Rooney väravat tähistamas.Foto: LEE SMITH
Jalgpall
12. august 2017, 19:44

VIDEO | Kadunud poeg Rooney päästis Evertoni, Chelsea vajus häbisse

Sel nädalavahetusel sai alguse jalgpalli Inglismaa kõrgliiga. Kui eile pakkusid meile väravatesaju Londoni Arsenal ja Leicester, siis täna pakkusid väravaid ja närvipinget juba järgmised meeskonnad. 

Valitsev Inglismaa meister Chelsea ja Burnley vahelises kohtumises hakkas juhtuma juba 14. minutil, kui väljakult saadeti punase kaardiga minema keskkaitsja Gary Cahill. Enamuses mänginud Burnley sai inglase ärasaatmisest niimoodi hoogu juurde, et poolajapausiks juhti Sam Vokesi ja Stephen Wardi tabamustest juba 3:0.

Kuigi teisel poolajal üritasid Antonio Conte hoolealused mängu pööret tuua, siis paraku Alvaro Morata ja David Luizi tabamustest ei piisanud. Burnley lahkus Stamford Bridge'lt 3:2 võiduga. 

Kui eelmisel aastal ei saanud Londoni klubi ühtegi punast kaarti, siis sel aastal kulus Chelseal punaste hoiatuskaartite edetabeli tippu ronimiseks veidi alla pooleteise tunni, sest 81. minutil teenis oma teise kollase kaardi ka Cesc Fabregas. 

Kadunud poja ilus algus

Oma (taas)debüüdi Evertoni eest tegi ka sel suvel tee tagasi koju leidnud Wayne Rooney. Emotsiooniderohke kohtumise ilusaim hetk sündis esimese poolaja lisaminutitel, kui peaga oli täpne just Rooney. Vanameistri tabamusest Everton kohtumise Stoke vastu 1:0 võitiski. 

Wayne Rooney värav:

Inglismaa kõrgliiga tänased kohtumised:

Watford vs Liverpool 3:3
Londoni Chelsea vs Burnley 2:3
Crystal Palace vs Huddersfield 0:3
Everton vs Stoke City 1:0
Southampton vs Swansea 0:0
West Brom vs Bournemouth 1:0