Ats Purje paremal. Foto: Miska Savolainen
Jalgpall
14. august 2017, 21:01

VIDEO | Eesti vutimehed Soomes: Purje lõi taas värava, Aksalu hoidis puuri puhtana

Soome kõrgliiga 22. vooru kohtumistest olid võistlustules kuue eestlase koduklubid ning kaks neist läksid omavahel vastamisi. 

Pärast eelmise nädala krahhi ja 0:6 kaotust suutis rahvuskoondise väravavaht Mihkel Aksalu SJK puuri puhtama hoida. Tasuks võõralt väljakult väärt 1:0 võit Turu Interi üle. Marten Ritson täna SJK koosseisu ei kuulunud. 

Andres Vaikla ja Ats Purje duellis jäi peale esimene. Nimelt alistas Vaikla leivaisa Marienhamn 2:1 KuPSi, kuid Purje rikkus eestlasest väravavahi nullimängu. Nimelt oli endine Kalju ründaja see, kes oma koduklubile neljandal üleminutil auvärava päästis. Mõlemad meie mehed said kirja täismängu. 

Vaata Purje väravat siit: 


Goal Purje A. Mariehamn 2-1 KuPS by hdlivegoals

Raskelt läheb aga Marko Meeritsa ja Markus Jürgensoni meeskonnal VPSil, kui viimasest viiest mängust pole suudetud võita ainsatki. Täna vannuti koduväljakul 0:2 alla Lahtile. Meerits tegi kaasa kogu kohtumise, Jürgenson jälgis toimuvat pingilt. Anier täna Lahti koosseisu ei kuulunud. 

Liiga suveräänne liider on HJK, kes edestab lähimat konkurenti kaheksa punktiga. KuPS on neljas, VPS viies, SJK kuues ning Marienhamn seitsmes. 

Tabeliseis: