Liigume

Suhkruvabaduse kõrvalmõjud (5)

LISA KOMMENTAAR

Maris21. august 2017, 20:16
Postitus on võetus kopeeritud sisuna blogist, milles on varasemalt lahti seletatud siinkohal välja toodud küsitavad asjaolud. Selliste üksikute postituste kopeerimisega on see lugu kahjuks, et eelnevad selgituses puuduvad ja tundub justkui segane katsetus.
Näha on, et21. august 2017, 06:49
aju hakkas juba enne suhkru tarbimise lõpetamist jamama. Muidu poleks nii tobeda asja peale tulnud, et loobuda energiast. Muide: Kui inimene otsustab dieeti pidada (nälgida), on organismil omadus hakata toitu salvestama, varuks koguma. Et millal jälle saab. Siit tulevadki puusadele sangad ja punnis kõht. Vaadake kasvõi Aafrika neegrilapsi. Ei usu? Kes keelab katsetada!
Jaanus20. august 2017, 15:54
Kuidas mõistus ja mälu fungab? Artikli sisu põhjal võib üldistavaid järeldusi teha, et mõistete tegelikud tähenused st suhkur ja asoartaam on endiselt arusaamatuks jäänud. Edu!!!
ja kuidas20. august 2017, 11:39
Ähh21. august 2017, 06:07
Ega 2 nädalat ilma suhkruta veel ajule ei mõika, eriti kui praegu saadaval kõiksugused puuviljad. Vaatame, mida toob südatalv, kui ka imporditud puuviljadest fruktoos kadunud on.
Arstid (just välismaa arstid) on kirjutanud oma väitekirjades, et aju vajab ca 50 grammi suhkrut ööpäevas ja seda kogust olen püüdnud ka järgida. Ossi ja kogu tema kupatuse saadan puu taha. Hihhii, tema kaotab koolipuhvetitest ära saiakesed, kohukesed ja jogurtid - nagu lapsed neid vahetunnil väljast kioskist osta ei saaks või kodust kaasa karbiga võtta.