Usain Bolt 4x100 meetri teatejooksus.Foto: ADRIAN DENNIS
Kergejõustik
17. august 2017, 19:23

Ei mingit teesklemist: Usain Bolt näitas, kui ränga vigastuse ta sai (3)

Londoni MMiga sprindikarjäärile joone alla tõmmanud Usain Bolt postitas sotsiaalmeediakanalisse Twitter foto, kus oli kujutatud röntgenipilt tema vigastatud reiest. Bolt rebestas tagareielihase laupäeval peetud meeste 4x100 meetri jooksu finaalis ja oli sunnitud katkestama.

Et Bolt näis järgmistel päevadel rõõmsana ja pidutses kaks ööd jutti, tekkisid osadel inimestel kahtlused, et läbi aegade parim sprinter teeskles vigastust suures hirmus taas esikohast ilma jääda. Mäletatavasti pidi ta Londonis 100 meetri jooksus leppima pronksmedaliga.

"Mind ootab ees kolm kuud taastusravi. Tavaliselt ei jaga ma oma terviseandmeid avalikkusega, aga kahjuks olen kuulnud, et paljud kahtlevad mu vigastuse tõelisuses. Ma pole kunagi oma fänne petnud ja soovisin tõepoolest viimast korda ilusa jooksu teha," kirjutas Bolt.

Õige pea pärast säutsu avaldamist otsustas ta selle aga kustutada.

Usain Boldi kustutatud säutsus olnud foto.

Ühtlasi peab Bolt ooterežiimile panema oma jalgpalliunistused. Kuigi naljaninana tuntud jamaikalane on korduvalt avaldanud soovi liituda Manchester Unitedi treeningutega, siis Inglismaa esiliigas mängiva Burton Albioni meeskonna boss Ben Robinson pakkus talle isegi võimalust testimisele tulla.