Ott Tänak Saksamaa MM-rallil-Foto: PATRIK STOLLARZ
WRC
19. august 2017, 23:54

Viimasele päevale liidrikohalt vastu minev Tänak: tunnen end rajal väga mugavalt

Ott Tänaku edu teda jälitava Andreas Mikkelseni ees enne Saksamaa MM-ralli viimast võistluspäeva on 21,4 sekundit. Homme ootab rallisõitjaid ees vaid neli kiiruskatset ja 50 kilomeetrit.

Tänastest hommikupoolsetest katsetest noppisid Tänak ja Järveoja kaks katsevõitu ning konkurentide ebaedu ja enda stabiilne sõit ongi mehed toonud Fordi tänavuse hooaja neljanda ja ekipaaži enda teise rallivõidu püünele. 

"Täna oli järjekordne hea päev. Olime väga järjepidevad ja sõitsime katsest-katsesse välja häid aegu. Tunnen, et oleme selle nädalavahetusega teinud suure sammu edasi," sõnas Tänak M-Spordi pressiteates. 

"Auto on väga hea ja tunnen ennast rajal väga mugavalt. Siiamaani oleme teedel väga edukalt sõitnud ning ma ei näe põhjust, miks me ei peaks homme samamoodi jätkama," oli mees optimistlik. 

"Lisaks tegi Andreas paar väiksemat apsu, mille tõttu on meie vahe homseks veel suurem, kuid ei tasu unustada, et meid ootavad ees keerulised 50 kilomeetrit. Saksamaal pole ralli kunagi enne läbi, kui sa pole üle finišijoone," nentis eestlane.