Neymari karjäär on saanud Prantsusmaal ilusa alguse. Foto: BENOIT TESSIER
Jalgpall
21. august 2017, 10:28

VIDEO | PSG sammus Neymari ahhetavate puudete toel võiduni

Jalgpalli Prantsusmaa kõrgliigas on kolme mängu järel jätkab täiseduga tabeli tipus veel kolm meeskonda - Saint-Etienne, valitsev meister Monaco ning rahašeikide Pariisi Saint Germain. Neist viimane pääses nimetatud seltskonda eile, kui alistas kodus vaatamata punasele kaardile Toulouse'i meeskonna 6:2. 

Sealjuures jäi pealinna meeskond kaotusseisu juba 18. minutil, kui Toulouse'i eest oli täpne Max-Alain Gradel. Prantsusmaa tippklubi ei lasknud sellest pisiasjast ennast segada ning poolajapausiks olid peal juba nemad, kui 31. minutil tegi skoori Neymar ning neli minutit hiljem realiseeris brasiillase söödu väravaks Adrien Rabiot.

Kohtumise lõpp tõotas tulla aga huvitav, kui teise kollase kaardi korjas omale Marco Veratti. Paraku ei suutnud pealinna külla sõitnud Toulouse'i mehed tekkinud võimalust ära kasutada ning 75. minutil viis Edinson Cavani PSG juba 3:1 ette.

Õhkõrn lootus tekkis kolm minutit hiljem, kui Toulouse'i kaitsja Chistopher Julien kaotusseisu taas minimaalselt vähendas, kuid kohtumise lõpp kuulus kindlalt Pariisi klubile. Viimase kümne minutiga löödi kolm väravat, autoriteks Javier Pastore, Layvin Kurzawa ning Neymar, ja lõpuprotokolli läks kirja kodumeeskonna kindel 6:2 võit. 

Prantsusmaa kõrgliiga tulemused:
Metz - Monaco 0:1
Lyon - Bordeaux 3:3
Montpellier - Strasbourg 1:1
Nice - Guingamp 2:0
Rennes - Dijon 2:2
Saint-Etienne - Amiens 3:0
Troyes - Nantes 0:1
Lille - Caen 0:2
Marseille - Angers 1:1
PSG - Toulouse 6:2

Prantsusmaa tabeliseis: 

Neymari eputamine:

Kohtumise tipphetked: