Flora kapten Brent Lepistu mullu Kaljukatega vastu võitlemas.Foto: Jörgen Norkroos
Jalgpall
22. august 2017, 22:30

Flora kapten Brent Lepistu: julgen öelda, et oleme juba poole jalaga meistrid (5)

Premium liiga 26. voorus jätkas oma unelmate aastat Tallinna Flora. Kümme vooru enne tänavuse meistrisarja lõppu on neil tabelis 22 võitu, 4 viiki ning 0 kaotust! 

Täna alistati Hiiu staadionil Rauno Alliku 6. minuti väravast koduvõistkond Nõmme Kalju. Tallinna Flora kapten Brent Lepistu sõnas mängujärgselt Õhtulehele, et Kalju surve oli vahepeal päris meeletu, kuid üldiselt suudeti mängu kontrolli all hoida. 

"Eks meil terve aasta on suurtega selline mäng, et publikule, kes pole nii jalkateadlik, võib tunduda, et oleme jubeda surve all, aga platsil tundsin täna alles lõpus, et jäime surve alla," ütles Lepistu. "Ülejäänud mängu seisime kompaktselt kaitses, tundsime, et nad pole väravale ohtlikud. Hoidsid palli, aga las nad hoidsid, 1:0 meie juhtisime."

Imetõrjeid teinud puurivahi Mait Toomi abil võeti lähirivaali vastu magus minimaalne võit. 

"Müts maha, kõik mehed hoidsid asja ära," lausus Eesti koondislane. "Ütlesin enne mängu meestele, et ei seda mängu ei tohi kaotada, muidu läheb asi veel põnevaks. Julgen öelda, et oleme juba poole jalaga meistrid."

Kalju ründaja Tarmo Neemelo kohtumise tulemust õiglaseks ei pidanud. 

"Tundus ebaõiglane mäng," nentis hüüdnime Karu kandev jalgpallur. "Meie ründasime, tekitasime võimalusi, nemad lõid ühe ära. Eks nad üritasid kontratega mängida, aga arvanud, et seis oleks pidanud meile positiivne olema., aga jalgpall on selline. Ei olnud õiglane tulemus."