Emre Can tähistab löödud väravat.Foto: OLI SCARFF
Spordivaria
23. august 2017, 23:39

NII SEE JUHTUS | Sport 23.08: Liverpool murdis Meistrite liiga alagrupiturniirile, Mäe jäi MMil napilt medalita (3)

Head spordisõber, kui huvitud, mis täna spordimaailmas toimub, siis tasub Õhtulehe otseblogil silma peal hoida, sest koondame siia kõik tähtsaima ja põnevaima. Naudime koos!
23:38
JALGPALL

23:30
JALGPALL

Hops! Klopp vahetab: väljakult lahkub Sadio Mane, teda asendab Viljandi mees Ragnar Klavan!


23:25
JALGPALL

Vahelduseks värav Hoffenheimile, kuid suur midagi see ei muuda. Kahe mängu kokkuvõttes on Liverpooli edu 6:3. Klavan istub endiselt pingil.


23:05
JALGPALL

Liverpool 4:1 ees! Kahe mängu kokkuvõttes on seis juba 6:2! Liverpool on teel alagrupiturniirile!

22:35
JALGPALL

Poolaeg!


22:31
JALGPALL

Endiselt 3:1...


22:29
SULGPALL

Kuuba ja Rüüteli MM debüüt lõppes 17. kohaga

Sulgpalli maailmameistrivõistlustel Glasgows tegid õnnestunud etteaste Kristin Kuuba ja Helina Rüütel, kes saavutasid 17. koha.

20-aastaste Kuuba ja Rüüteli jaoks oli oluline samm juba MM-le jõudmine, kuna aasta tippvõistlusele saab vaid maailma edetabeli alusel 48 paari ning viimati olid Eesti paarismängijad esindatud MMill 11 aastat tagasi.

Esimeses kohtumises õnnestus Kuubal ja Rüütelil alistada endast maailma edetabelis paarkümmend kohta kõrgemal olev Saksamaa paar Johanna Goliszewski ja Lara Kaepplein. Sealjuures Goliszewski näol on tegemist väga kogenud mängijaga, kes eelmise paarilisega on olnud ka maailma edetabelis 17. kohal.

32 parima seas tulid Kuuba ja Rüüteli vastasteks tänavuse EMi pronksmedali võitjad Olga Morozova ja Anastasia Chervyakova Venemaalt (BWF 23). Mängu esimest geimi alustasid eestlannad hästi ja suutsid kuni geimi keskpaigani juhtida, seejärel said vastased napi edu, mida suutsid lõpuni hoida.

Teises geimis Kuubal ja Rüütelil samasugust jõudu enam ei jätkunud ja kohtumine lõppes 18:21, 9:21. „Esimese geimiga jääme rahule, suutsime rünnata ja teha nende elu raskeks. Teises geimis ajasid nad aga tempo väga kõrgeks ja sellega me enam toime ei tulnud“, võtsid Kuuba ja Rüütel mängu kokku.

Uus hooaeg algab Eesti esipaari jaoks aga kohe peatselt, kui septembri alguses ootavad turniirid Ukrainas ja Belgias. Hooaja ühes põhieesmärgiks on seatud koduse Euroopa Karikaetapi võit jaanuaris.

22:17
JALGPALL

Samal ajal, kui Epp Mäe maadles, panid Liverpool ja Hoffenheim püsti korraliku tulevärgi! Liverpool juhib 3:1!!!





22:14
MAADLUS
22:00
MAADLUS

Epp Mäe pronksimatš on peagi algamas. Otsepilti näeb SIIT!

21:50
JALGPALL

LÄKS!


21:00
JALGPALL


20:56
MAADLUS

Epp Mäe medalimatšini läheb veel aega: hetkel maadlevad kuni 58 kg kaaluvad naised, Mäe kaaluklass on kuni 75 kg.

20:48
JALGPALL

Hoffenheimi algkoosseis:


Tuletame meelde, et Liverpoolil on võõralt väljakult kaasas 2:1 võit!

20:35
JALGPALL

Klavan alustab täna varumeestepingilt:



19:50
RALLI

19:05
MAADLUS

Epp Mäe kohtub MMi pronksimatšis jaapanlanna Hiroe Suzukiga. Õhtused finaalid algavad Eesti aja järgi kell 20.

18:50
TÕSTMINE/KULTURISM
17:58
MOTOSPORT

Nädalavahetusel selguvad mitmed Eesti motokrossimeistrid

Addinol motokrossi Eesti meistrivõistluste järgmine etapp toimub sellel nädalavahetusel Tihemetsas, Lauri krossirajal. Kui laupäev kuulub soolo masinaklassidele, siis pühapäev quadidele ja külgvankritele. Eesti parimad selguvad nüüd väikestes ja veteranide soolo- ning mitmerattaliste masinaklassides, suurte sooloklasside parimad pannakse paika aga septembri teises pooles Lätis.

Laupäeval, 26. augustil on võistlemas kuus masinaklassi: 65cc, 85cc, MX125, MX2, Monster Energy MX1 ja MX V (Veteran), mis kõik on Eesti meistrivõistluste klassid.

Kuninglikus Monster Energy MX1 klassis on peale kolme etappi liidrikohal 139 punktiga Tanel Leok, teist kohta hoiab 103 punktiga Priit Rätsep, kellest 2 punkti kaugusel on Andero Lusbo. Ka MX2 klassis on Tanel Leok 144 punktiga hetkel liider, kuid seal järgnevad talle onupoeg Aigar Leok 118  ja Harri Kullas 94 punktiga. Kõik nimetatud sõitjad peaksid ka Tihemetsas stardis olema ning andma põneva lahingu.
Eelpool mainitud klassidele pannakse mõlemas sõidus välja ka “Bikeman Holeshot” auhinnad väärtusega 50 eurot.

Pühapäev, 27. august kuulub quadidele ja külgvankritele, kuid rajale tulevad ka soolod MX Hobi klassis. Eesti meistrivõistluste arvestuses lähevad finaaletapil võistlustulle külgvankrid, Quad 50, Quad 100/200 ja Quad Open klasside sõitjad. Karikavõistluste punkte hakkavad jahtima MX Hobi, külgvankrid Veteran ja Hobi ning Q Hobi, Q 250, Q 200B, Q Veteran, Q Naised ja Q Amatöör klasside sõitjad.
Päeva peatähelepanu on loomulikult Quad Open klassil, kus peale viite etappi on liidrikohal 216 punktiga Kevin Saar. Teisel kohal on Priit Järvloo 184, kellele kolmandal kohal olev Martin Filatov kaotab ainult 4 punktiga.
Külgvankritel juhivad Raido Riim – Maurice Lina (209), teised on Margo Sonn – Tanel Kõiv (185 p) ja kolmandad Markus Normak – Karl-Albert Kasesalu (174 p).

Kõigi piletiostjate vahel loositakse välja kaks Tallinki kruiisi neljale inimesele Rootsi ja neli liitrit Addinoli mootoriõli. Kõigi hooaja jooksul Addinol motokrossi meistrivõistluste sarja etappidel piletiostnute vahel läheb loosi Brentex kaanega järelkäru.

17:54
JALGPALL

Reim on oma valiku teinud! Kas oled rahul?

Loe rohkem