Mere puiestee Kuulsaali pidulik taasavamine, kohal oli bowlingu maailmameister Kimmo LehtonenFoto: Viktor Burkivski
Inimesed
24. august 2017, 12:58

PILDID JA VIDEO | Mere puiestee Kuulsaali pidulik taasavamine, kohal oli bowlingu maailmameister Kimmo Lehtonen

Kolmapäeva õhtul taasavati sportlikult Tallinnas Mere puiesteel Eesti külastatuim bowling'u-keskus Kuulsaal, mis läbis suvekuudel nii vormilt kui sisult uuenduskuuri. Avamissündmusel kutsus ala maailmameister Kimmo Lehtonen võistlustulle nii Eesti korv-, võrk- ja jalgpallurid, et selgitada välja tipptasemel bowling'u-saali tugevaim tiim.  

Kui varem oli meil kaasaegsel tasemel tehnika ja seadmed, siis nüüd on Kuulsaal varustatud veel uuemate radadega, mida kasutatakse ka professionaalsetel maailmatasemel võistlustel. Kasutuses on ka uus programm Synk, mis võimaldab mängijatel oma tulemusi saata e-mailile ja jagada neid Facebookis. Lisaks on võimalik mängida bowling'u sees erinevaid mänge virtuaalse ekraani kaudu - nt Angry Birdsi ning teisi erinevaid mängukombinatsioone,“ kirjeldas tegevjuht Indrek Kikas Kuulsaali uuendusi. 

Uuenenud saali avavõistluses võtsid mõõtu mulluse korvpalli meistriliiga hõbemedali meeskond AVIS UTILITAS Rapla, jalgpalli meistriliiga pronksimeeskond FC Levadia, võrkpalli Balti liiga meistrid Rakvere Võrkpalliklubi ning neile pakkus tugevat konkurentsi bowling'u maailmameistri Kimmo Lehtoneni juhitav publikumeeskond.  

Vaata pildigaleriid ja videot!