Sebastien Ogier.Foto: PATRIK STOLLARZ
WRC
24. august 2017, 14:41

Neljakordne maailmameister Ogier andis mõista, et karjääri lõpetamine pole välistatud

Hetkel M-Spordi ridadesse kuuluva autoralli MM-sarja üldliidri Sebastian Ogier tulevik on lahtine. Kuigi mees on vihjanud ka karjääri lõpetamisele, eelistaks ta järgmisel hooajal samamoodi ralliradadel tuhiseda. 

"Karjäärile joone alla tõmbamine on võimalik, kuid mu otsus ei sõltu tänavusest hooajast ega tiitlist," sõnas mees WRC kodulehel antud usutluses. "Hetkel tunnen, et tahan veel natukene sõita ja ilmselt nii ka läheb."

"Mind ei vaeva see küsimus. Hetkel olen oma olukorraga rahul ning kui mul oleks võimalik järgmisel aastal midagi korda saata, siis ilmselt jätkan," lausus mees. 

Mehe praegune leping M-Spordiga kestab tänavuse hooaja lõpuni ning esialgu on prantslane näidanud üles soovi oma praeguse leivaisa meeskonnas jätkata. Seda juhul, kui leitakse piisavalt rahalisi vahendeid, et autot endiselt konkurentsivõimelisena hoida. 

"Mul on pakkumised hetkel laual. Ütlen hetkel sama, mis olen varemgi öelnud, et varsti langetan otsuse. Loodetavasti oleme Hispaania ralli (5. - 8. oktoober) ajaks juba targemad," lisas ta.