Ardo Kreek (nr 4 ) ja Robert Täht.Foto: Stanislav Moškov
Võrkpall
24. august 2017, 22:15

ÕL POOLAS | Täht ja Kreek: tunne oli nagu kodusaalis! (2)

EMi avamängus Soomele 2:3 kaotanud võrkpallikoondislased Robert Täht ja Ardo Kreek kiitsid EMile tulnud Eesti fänne, kes aitasid Gdanskis tekitada koduse tunde.

"Tunne olin selline, nagu oleks kodusaalis mänginud," ütlesid nii Täht kui ka Kreek nagu ühest suust. "Laulud tulevad eesti keeles. Väga super tunne, sügav kummardus kohale tulnud fännidele!" lisas Kreek.

Kogenud temporündaja nentis, et neljanda geimi lõpus lasti ise soomlased mängu tagasi. "Oleks pidanud jalga kõri peal hoidma. Viienda geimi alguses olin ka ise blokis lohakas, sealt nad edu sisse said," nentis Kreek.

Geimidega 0:2 taha jäänud Eesti tuli kolmanda geimi lõpus trammi alt välja ja jõudis hiljem 2:2 viigini. Kas pärast teist geimi tehti pikema pausi ajal muudatusi? "Ega [peatreener] Cretu midagi erilist öelnud. Ta rõhutas, et tuleb teha asju, mida oleme kokku leppinud. Kolmandas hakkasime tegema ja viiendas võibolla unustasime jälle ära," lisas Kreek.

"Kahe võrdse võistkonna mäng ei tohiks lõppeda 3:0," märkis Täht. "Kolmandas geimis olime raskes seisus, aga tulime välja. Viies on alati fifty-fifty, nad said jube hästi minema."

Kreek tõdes, et mingid edasipääsuvõimslused on alles ning ülehomme tuleb minna täiega Serbia vastu. "Täna peab kuidagi magama jääma. Eks igaühe peas käivad mõnedki pallivahetused läbi. Homme alustame tühjalt lehelt ja võtame Serbia mängu ette."