Kaia Kanepi. Foto: Stanislav Moškov
Tennis
25. august 2017, 19:17

OIVALINE! Kaia Kanepi jõudis aastase vahe järel USA lahtiste põhitabelisse (3)

Kaia Kanepi pääses aastase vahe järel taas USA lahtiste tennisemeistrivõistlustel põhitabelisse, kui alistas täna kvalifikatsiooniturniiri kolmandas ringis Taiwani esindaja Su-Wei Hsiehi 6:2, 6:4.Kaia alustast kohtumist hästi, kui suutis juba esimeses geimis vastase pallingul teenida kaks murdepalli, millest teise ka realiseeris. Seejärel kindlalt oma servi hoidnud Kanepi murdis viiendas geimis veel ühe korra Hsiehi pallingu ning esimene sett kuulus eestlannale 6:2. 

Teise seti algus kuulus veel kindlamalt Kanepile, kui murdis kohe esimeses geimis kohe vastase pallingu nulliga. Kuigi pärast avageimi näidati võrdset minekut, piisas Kanepile sellisest väikesest edust ning teises setis oli eestlanna parem 6:4. 

Enne tänast kohtumist oli Kanepi esimeses ringis alistanud serblase Nina Stojanovici (WTA 184.) 6:2, 6:2. ning teises ringis üle olnud ameeriklannast Louisa Chiricost (WTA 145.) 5:7, 7:5, 6:2.

Viimati mängis Kanepi US Openi põhiturniiril kaks aastat tagasi, kui jõudis teise ringi, kus vandus alla Elina Svitolinale 3:6, 4:6. Oma karjääri parimal ookeanitagusel turniiril jõudis Kanepi veerandfinaali. 2010. aasta USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel pidi eestlanna kaheksa parima tennisisti seas tunnistama venelanna Vera Zvonareva paremus 3:6, 5:7.

Lisaks Kanepile on US Openil võistlustules meie esinumber Anett Kontaveit, kes sai turniiriks 26. paigutuse. Eestlannade vastased turniiril selguvad täna õhtul.