Võrkpall

ÕL POOLAS | Eesti andis unustamatu lahingu, aga valitsev maailmameister võttis oma. Turniir läbi (16)

LISA KOMMENTAAR

Eesti mängis omal tasemel29. august 2017, 11:44
Jah, vastased olid meist tugevamad. Numbriline tulemus pigem näitab Eesti meeskonda tegelikust paremana, mängudes oli rumalaid vigu lubamatult palju. Nende vältimisel ei oleks olnud võimatu ka võit. Mängudes, kus igal punktil on kulla hind, ei saa endale lihtsaid vigu lubada.
võrkplalli huviline29. august 2017, 11:24
Ei saa aru,miks nii negatiivsed kommentaarid! Arvestage ,kellega meie meestel tuli kohtuda! Need olid maailmaklassiga meeskonnad! Minu arvates olid mehed väga tublid,kripeldama jäid need kaks 2:3 kaotust,mis samahästi oleks ka meie kasuks võinud lõppeda! Minu jaoks jäi viimane mäng Poolaga
kahvatuks -kas oli närvipinge nii suur? Aga vaatame ka geimide punkte - nii tasavägised geimilõpud
annavad ju tunnistust,et meil jäi geimilõppudes puudu kindlusest,aga poolakad on ju suurte kogemustega ja veel kodus mängides oma marulise kodupubliku toel pole midagi imestada.Jätke kommijad oma pessimism ja hinnakem väikese EESTI mängijate head taset! Jõudu ja edu Teile
meie meestekoondis!Küll need magusad võidud tulevad! Veel hoogu juurde ja kõik on OK!
pallur29. august 2017, 10:59
Parem kole võit,kui ilus kaotus! Ilu ei maksa,maksavad punktid!Meeskonna tase ongi selline ja oleksid,poleksid ei maksa midagi!
nojah....29. august 2017, 10:18
Unustamatu lahing oleks olnud siis,kui need oleksid olnud võidud !
Tülgastav 29. august 2017, 10:14
möga. "Kangelased said kangelaslikult 3:0 pasunasse". Ise ikka loete, mida kirja panete?
Antz29. august 2017, 10:05
Tahtmata vähendada tublidust või alahinnata mehi, siis vaadakem ikka fakte. Saime lutti 3st kolm. Kui Nabi oleks kõik peetud matšid "tublilt" kaotanud, siis oleks ta mutta pekstud. Niisiis tuleks vaadata arve ja nentida, et häving oli totaalne. Ja see tubliduse ja tunnustuse jutt jätta. Meestel oli võimalus, see jäeti kasutamata. Oleme kaotajad. Aeg järeldusi teha.
Jäta jama29. august 2017, 14:06
Nabi võidab oma medalid ühtegi võtet- heidet tegematta?
Antz29. august 2017, 15:08
On see küsimus või statement? Minu point on see, et tulemus loeb. Nii lihtne ongi. Kui Nabi oleks saanud samamoodi lutti kui võrkpallurid oleks ta siin maha kantud. Mitte ülistatud, et andis vinge lahingu. Või polnud õnne etc. Mees tegi ära ja tuli särava medaliga koju. Midagi mölada pole. Aga võrkpallurid läksid üüratu kisaga võsitlema, said lutti ja on ikka kangelased!? Mis mõttes. Kaotajad ja luuserid on. Peavad tegeme järeldused, muudatused ja edasi minema teisiti.
arvamus29. august 2017, 09:33
Meeletu vaht peksti ajakirjanduses üles, aga neutraalsele vaatajale oli selge, sellise serviga (90% juhtudest) vastasele punkt, pole tugevaid võimalik võita. Juba eelmine turniir näitas olematut servitaset, aga seal vedas nõrkade vastastega läbi häda välja.
See29. august 2017, 07:30
Oli ikka unustamatu kaotus küll
SELLISEID VIGU EI TOHI TEHA KUI PUNKT ON KULLAHINNAGA
ütelge29. august 2017, 06:59
otse välja, et saadi korralikult tappa, mitte võit oli nii lähedal, et tuli kaotus.
tonga29. august 2017, 06:23
Hõiskamine enne õhtud on meie spordikommentaatorite tavaline asi . Ärge hõisake ja ennustage asja eest teist taga , sellega panite mängijatele pinge peale
unustamattu lahing29. august 2017, 06:10
Kui palju reaalseid punkte andsime lihtsalt ära-Servides palli järjest mitukorda piiridest välja.
See ajas küll nats vihale.
Kupi29. august 2017, 05:23
On jah täiesti jabur möla koguaeg...Andis lahingu, võitles vapralt, sangarid jne. Kirjutage asju lihtsalt..Kaotas Poolale 3:0 jne. Pole vaja sellist sangarivahtu ülesse ajada. See ajab oksele juba.
kuivalt viimaseks29. august 2017, 08:13
ehk siis poolakad pesid eelturniiri lõpuks sinaka lapiga põranda puhtaks
goalpecker29. august 2017, 00:11
Unustamatu?!
Paar päeva tagasi kirjutati sama resultaati silmas pidades - Poola purustas Soome.
Nii ehk naa, aga sellist mõtet, et Eesti võiks mängu võita ei tekkinud kordagi. Vastupidiselt meie ajakirjanikparve suminatele, kelle arvates 3:2 võit võiks olla sümboolne turniiri hetkeseisu arvestades. Paraku alagrupi viimane, mis kõlab veelgi veenvamalt.
Lihtsalt, härrased spordikommentaatorid. Nüüd tuleb tagasi tulla ja järjekordseid superoletusi välja mõtlema hakata. Kuidas kuute täringut korraga visates kõik kuued ka välja veereksid.
Võimalused on ju olemas!!!