Alex Oxlade-Chamberlain (sinises).Foto: ANTHONY DEVLIN
Jalgpall
30. august 2017, 21:10

OPPAA! Liverpool ostis Arsenalist kalli raha eest Inglismaa koondislase

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool ostis 43 miljoni euro eest Inglismaa koondise poolkaitsja Alex Oxlade-Chamberlaini, kes seni mängis Londoni Arsenali ridades, kirjutas BBC.

24aastast Oxlade-Chamberlaini jahtis pikalt ka Londoni Chelsea, aga eile ütles ta Chelsea'le "ei" ja kinnitas, et soovib uut lepingut sõlmida ainult Liverpooliga. BBC andmetel on uueks kontrahti pikkuseks kuus aastat.

Tegu oleks olnud Liverpooli ajaloo rekordostuga, aga paar päeva varem napsati 52 miljoni euroga Saksamaalt RB Leipzigist Guinea äss Naby Keita. Tema kolib Inglismaale alles järgmisel suvel.

Sel suvel on Liverpool veel AS Romast hankinud egiptlasest ääreründaja Mohamed Salah (37 miljonit eurot), Hull Cityst äärekaitsja Andrew Robertsoni (9 miljonit eurot) ja ründaja Dominic Solanke (tasuta, mehe leping Chelsea'ga lõppes).

Enne homme kinni minevat üleminekuakent võib Liverpool Inglismaa meedia andmetel teha veel ühe käigu ja anda Belgia ründaja Divock Origi laenule Saksamaale Wolfsburgi.