Inimesed

Eestis luuakse keskmiselt 15 000 ettevõtet aastas 

Hakkaks ise ettevõtjaks: vaja on pealehakkamist ja usku oma ettevõtmisesse (6)

LISA KOMMENTAAR

Ja minu kommentaar14. september 2017, 22:55
Läks enne valmimist modereerimisele.. õhtuleht, see on lihtsalt hale. Küsimus oli- kokkulepped ei kehti, telefonile ei vastata ja tagasi ka ei helistata. Tegemist oü-ga. Ja siis kiunutakse, et pole töölisi.. sellise suhtumisega polegi. Kas avaldan oü ka? Siis, kui avaldan, kaob see kommentaar igavesele modereerimisele, kuna meil siin on "sõnavabadus". Töövõtjate kohta võib igasugust saasta pilduda, aga "tööandjate" kohta tõde ei tohi avaldada.. Valetan? EI.
Kokkulepped ei kehti14. september 2017, 22:42
Kui on kokkulepe tehtud, helistad ja ei vastata. No hästi, ehk ei saa. Tagasi ka ei helistata.. Tegemist oü-ga. Ja nüüd küsimus- mida te ootate?! Orjasid, kes kogu aeg kõrvsd lo
näitsikust ettevõtja teleesinemises.14. september 2017, 08:53
Lähed õhtul Tallinna vanalinna ja raha tuleb. Korralikuma teeninduse saamiseks tuleb Lätimaale sõita.
Ehk 41 eestlast hakkavad iga päev firma juhtideks?14. september 2017, 08:39
Jälle uhke statistika! Teen hommikul firma. Kui raha pesumasinast välja võetud, käkerdan peale lõunat firma kokku ja viskan prügikasti (pankrotti)? Kui firmade tegemine on rahapesu, siis selline jutt on ajupesu.
Ettevõtete "eduloost"14. september 2017, 08:10
Nendest, 15 000-st igal aastal loodud "ettevõtetest" on osa rahapesuks, osa optimeerimiseks, osa jääb riiulile "küpsema", et kui firma on juba niipalju töölisi rahadega üle lasknud, siis on järgmine petuskeemi jätkamiseks kohe võtta.
Ja nii edasi...
Edu ei paista küll mitte kusagilt ja neilt, kes on ausad- neilt nülib riik seitse nahka.
Ettevõtte " eduloost" ...14. september 2017, 10:52
Panen Sulle 20 punkti 10- st võimalikust! Täpselt nii see käibki. Mida need " ettevõtjad" halavad pidevalt? Makske KORRALIKULT palgad kokkulepitud ajal ja muutke suhtumist!