Liigume
31. august 2017, 11:30

Tule osale töökohaspordikuu avaüritusel “Sportlik lõunapaus!”

Septembris 2017 tähistatakse Eesti Olümpiakomitee, Kultuuriministeeriumi ja Ühenduse Sport Kõigile koostöös töökohaspordikuud. Kõik huvilised koos oma kolleegidega on oodatud esmaspäeval, 4. septembril kell 13 Telliskivi Loomelinnaku väljakul toimuvale avaüritusele „Sportlik lõunapaus!“.

Töökohaspordikuu avasõnad ütlevad Kultuuriminister Indrek Saar ja EOK president Urmas Sõõrumaa, ühisvõimlemise viib läbi armastatud treener Sandra Raju. Kell 13.15 avatakse lõbus paarisorienteerumise rada algusega Telliskivi Loomelinnakust (raja pikkus kokku 2 km, sportlik riietus pole vajalik), samal ajal läheb lahti ka lõuatõmbevõistlus Funderbeami kontoris aadressil Telliskivi 60a C4. Osalejate vahel loositakse välja auhindu.

Liikuma tulevad teiste seas ka aktiivsed töökohasportijad, kellega on võimalik soovi korral mõõtu võtta või liikumisnippe küsida: EOK asepresident ja ettevõtja Tõnu Tõniste, Paf.com spordiennustusportaali juht Allar Levandi ja maratoonar/audiitor Roman Fosti.

Pane ennast ja oma kolleegid kirja: https://goo.gl/forms/W57BPwan67b9dfyD2.

Töökohaspordikuu eesmärk on teadvustada liikuva eluviisi olulisust, selle positiivset mõju ning võimalusi üleüldise efektiivsuse tõstmiseks töökohas.

Kohtumiseni töökohaspordikuu avamisel ja rõõmsat liikumist kogu kuu jooksul!